Είναι μια από τις νεότερες δισεκατομμυριούχους στον κόσμο εξαιτίας μίας αυτοκρατορίας που έχει χτιστεί, αφενός επάνω στην celebrity οικογένειά της και αφετέρου στα χείλη και το μακιγιάζ της. Η Kylie Jenner, γνωρίζοντας όμως ότι το μακιγιάζ και η περιποίηση του δέρματος πηγαίνουν “πακέτο”, λίγο μετά τη δημιουργία του Kylie Cosmetics, λάνσαρε τα  Kylie Skin, ένα ακόμη brand που είναι αφιερωμένο στο skincare του προσώπου και του σώματος. Τα προϊόντα του είναι  cruelty free, vegan, gluten free, paraben και sulfate free, ενώ χάρη στην αποτελεσματική τους δράση, αλλά και στην ίδια την Kylie Jenner  έκαναν αμέσως θραύση.

Ετσι, λόγω της τεράστιας επιτυχίας τους, η 22χρονη επιχειρηματίας αποφάσισε πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να τα φέρει και στην Ευρώπη. Η ανακοίνωση αυτού του υπέροχου beauty νέου έγινε από την ίδια, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μπορώ επιτέλους να ανακοινώσω ότι τα Kylie Skin θα είναι στα καταστήματα Douglas στην Ευρώπη επίσημα από τις 22 Μαΐου, μια μέρα πολύ ιδιαίτερη γιατί είναι η επέτειος ενός χρόνου για τα Kylie Skin μου», είπε στο βίντεο που δημοσίευσε η Kylie Jenner.

Τα προϊόντα Kylie Skin θα είναι διαθέσιμα στα φυσικά καταστήματα, καθώς και το eshop του Douglas Cosmetics, όμως δεν θα τα δούμε σύντομα στην Ελλάδα, παρά μόνο σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και συγκεκριμένα σε 19 στο σύνολο.