Είναι σπάνιο φαινόμενο δύο celebrities να εμφανίζονται με το ίδιο χτένισμα την ίδια εβδομάδα, όμως όπως όλα τα «απίθανα», έτσι και αυτό κάποιες φορές συμβαίνει. Αυτήν την εβδομάδα, για παράδειγμα, είδαμε την Kylie Jenner και την Bella Hadid με την ίδια αλογοουρά. Και σαν να μην έφτανε αυτό το… σοκ, και η Kim Kardashian εμφανίστηκε με το ίδιο look. Σε κλασικό στυλ αλά Carrie Bradshaw, «δεν μπορούσα παρά να αναρωτηθώ»: Θα είναι αυτό άραγε το νέο hair trend στο Hollywood;

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danielle Priano (@daniellepriano) on

Όλα ξεκίνησαν όταν η Bella περπάτησε το κόκκινο χαλί των VMAs τη Δευτέρα έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα πίσω σε μία ψηλή αλογοουρά, που θύμιζε πολύ το χτένισμα των Bradz, της απόλυτης κούκλας των 90s.

Τα μαλλιά της είχαν χωρίστρα στο πλάι, η φράντζα της ήταν πιασμένη πίσω από το αφτί της με ένα τσιμπιδάκι, ενώ οι άκρες της ήταν γυρισμένες προς τα μέσα με ένα ψαλίδι για μπούκλες. Τελική πινελιά ήταν η τούφα από τα μαλλιά της που ήταν στρατηγικά τυλιγμένη στη βάση της αλογοουρά της έτσι ώστε να καλύπτει το λαστιχάκι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Η Kylie Jenner αγάπησε τόσο το συγκεκριμένο χτένισμα, ώστε το επέλεξε και η ίδια για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ του Netflix Travis Scott: Look Mom I Can Fly μόλις δύο μέρες αργότερα. Όπως μπορείς να δεις στις φωτογραφίες, τα δύο looks είναι πραγματικά ολόιδια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Οι δυο τους δεν είναι οι μόνες που έχουν λατρέψει το εν λόγω χτένισμα. Και η Κim K έχει εμφανιστεί με μια παρόμοια ψηλή αλογοουρά, γεγονός που μάς κάνει να πιστεύουμε πως αυτό θα είναι ένα από τα it χτενίσματα της σεζόν. Κάτι μάς λέει πως όλο και περισσότερες stars θα το επιλέγουν από εδώ και πέρα… Εσείς;