Κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στον χώρο της ομορφιάς και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπητά προϊόντα περιποίησης χειλιών. Ο λόγος; Τα lip oils ή αλλιώς τα προϊόντα που μοιάζουν εξωτερικά με lip stain ή gloss, αλλά έχουν τη μορφή ελαίου, φροντίζουν στο μέγιστο βαθμό τα χείλη και διαθέτουν ανάλαφρη και απολαυστική υφή.

Χάρη στα συστατικά των συνθέσεών τους, τα lip oils χαρακτηρίζονται για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, κυρίως για την ενυδατική τους δράση που είναι τόσο αποτελεσματική όσο ενός balm, ενώ παράλληλα χαρίζουν στα χείλη μια μεταξένια, λαμπερή, γυαλιστερή όψη που διαρκεί όλη μέρα. Εφαρμόζοντας λίγη ποσότητα, η ξηρότητα από τα χείλη εξαφανίζεται άμεσα κι ακόμη αυτά προστατεύονται από τους εξωτερικούς παράγοντες στους οποίους εκτίθενται καθημερινά. Το ακόμα πιο θετικό είναι ότι δεν αφήνουν την κολλώδη αίσθηση ενός gloss, που πολλές φορές γίνεται ενοχλητική.

Κάθε lip oil γλιστρά απαλά στα χείλη, χαρίζοντας ένα σατινέ φινίρισμα που εντυπωσιάζει. Δοκίμασε ένα από τα παρακάτω και είμαι βέβαιη πως δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς ποτέ.

Lip Glow Oil Nourishing glossy lip oil – color-awakening, Dior

Crushed Oil- Infused Gloss Sweet Talk, Bobbi Brown

Juicy Shaker Pigment Infused Bi-Phase Lip Oil, Lancôme

CRYSTAL Dreams Tinting Lip Oil, Essence

Slip Tease Full Color Lip Oil , NYX Professional Makeup

Instant Light Color Lip Oil, Clarins