Όταν ακούς πως η Jennifer Aniston, aka η γυναίκα που μοιάζει να γερνά σαν τον Benjamin Button, ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της beauty brand, δεν μπορείς παρά να ενθουσιαστείς. Οι φήμες ισχύουν και το brand με το όνομα LolaVie και την υπογραφή της Jennifer Aniston ετοιμάζεται να “κάνει πρεμιέρα” στις 8 Σεπτεμβρίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Η ίδια μοιράστηκε μάλιστα με τους followers της στο instagram τον λογαριασμό του LolaVie, όπου σύντομα θα δούμε όλα τα προϊόντα που δημιούργησε. Σύμφωνα πάντως με την αίτηση για την κατοχύρωση του ονόματος, το brand θα περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, κεριά, καθώς και προϊόντα για τα μαλλιά. Το ίδιο όνομα είχε μάλιστα το πρώτο άρωμα που είχε δημιουργήσει η ηθοποιός το 2010. “Είναι μεγάλη ιστορία και, για να είμαι ειλικρινής, πολύ προσωπική για να μοιραστώ. Έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα” είχε δηλώσει τότε σε συνέντευξή της σχετικά με την ονομασία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LolaVie (@lolavie)

Τώρα μένει μόνο να κάνουμε υπομονή για λίγες ακόμα ημέρες, ώστε να δούμε όλα τα νέα προϊόντα και φυσικά στη συνέχεια να τα δοκιμάσουμε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below