Τα Messinian Spa απέδειξαν πως η ομορφιά και η αναζωογόνηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την καλή σωματική υγεία, μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό και ενδιαφέρον press event γεμάτο δράση και διασκέδαση, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου.

Το press event έλαβε χώρα στο γυμναστήριο FitnessArt στα Μελίσσια και είχε τίτλο «Love Your Skin, Love Your Body». Μέσα από αυτό είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα νέα dry oils που κυκλοφόρησαν από το αγαπημένο brand και να ανακαλύψουμε τόσο τα αρώματά τους, όσο και τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Στη νέα σειρά των dry oils περιλαμβάνονται τα εξής: το Πορτοκάλι, Βανίλια Ορχιδέα & Μύρτιλο που είναι ιδανικό για detox & ευεξία, το Ρόδι & Μέλι που προσφέρει αναζωογόνηση και θρέψη στην επιδερμίδα και το dry oil Βασιλικός Πολτός & Ελίχρυσος που περιέχει χρυσόσκονη και έχει δημιουργηθεί για ενυδάτωση και λάμψη.

Κατά τη διάρκεια του event ο κορυφαίος trainer Δημήτρης Μώρος ήταν εκεί  για να μοιραστεί μαζί μας πολύτιμα fitness & wellness tips τα οποία σκοπό έχουν να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας και να αλλάξουν την εικόνα του σώματός μας, ενώ μας κάλεσε να εφαρμόσουμε και στην πράξη μερικές από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για τέλειο κορμί, μαζί με την FitnessArt ομάδα του με την οποία δημιούργησαν ένα πολύ έντονο functional πρόγραμμα προπόνησης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below