Αν μπαίνεις καθημερινά στο Instagram ή το pinterest, σίγουρα θα έχεις καταλάβει πως το fox eye makeup είναι και θα συνεχίσει για καιρό ακόμα, να είναι ένα από τα πιο hot trends στο μακιγιάζ. Το έχεις δει στη Bella Hadid, στην Kendall Jenner και σε όλα τα it girls της μόδας και της ομορφιάς.

Σκοπός του fox eye makeup είναι να δώσει μία ανοδική πορεία στα μάτια σου, να τα επιμηκύνει, δίνοντας ταυτόχρονα την αίσθηση ενός mini eye lift. Μπορείς να πετύχεις το look με σκιές, μολύβια ή eyeliner, ανάλογα με το πόσο έντονο ή minimal θέλεις να είναι το αποτέλεσμα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, σου προτείνουμε να υιοθετήσεις την παρακάτω εκδοχή που είδαμε στο Instagram της makeup artist Dana Vaughan.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D A N A (@danavaughan)

Θα χρειαστείς ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ, αφού πρωταγωνιστής του look είναι η χρυσή σκιά, την οποία θα τοποθετήσεις με ανοδική φορά στην εξωτερική γωνία των ματιών σου και φυσικά σε όλο το κινητό βλέφαρο.

Ακόμα κι αν οι ικανότητές σου στο μακιγιάζ δεν είναι ιδιαίτερες, το συγκεκριμένο look είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί, καθώς δεν απαιτεί πολύ blending. Plus, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και άρα ιδανικό για οτιδήποτε έχεις κανονίσει για την αλλαγή του χρόνου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below