Μπορεί τον τελευταίο χρόνο να έχουμε αφήσει στην άκρη τα κραγιόν μας λόγω μάσκας, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα έχουμε ξεχάσει ή πως δεν ανυπομονούμε να τα ξαναφορέσουμε. Ένα κραγιόν -ειδικά αν είναι σε έντονο χρώμα- είναι αρκετό για να μας αυξήσει στη στιγμή την αυτοπεποίθηση και να μας κάνει να δείχνουμε πιο “ζωντανές”.

Αν αγαπάς κι εσύ τα κραγιόν, σου έχουμε καλά νέα. Ο οίκος Chanel μόλις κυκλοφόρησε το lip scanner, μια εφαρμογή νέας γενιάς για το μακιγιάζ των χειλιών, που σου επιτρέπει να ανακαλύψεις γρήγορα και εύκολα το κραγιόν που χρειάζεσαι σύμφωνα με τις αποχρώσεις και τις εικόνες που σε εμπνέουν.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Δύο μόνο click αρκούν για να ανακαλύψεις την επιθυμητή απόχρωση. ”Σκανάροντας” το χρώμα που σου αρέσει (μπορεί να είναι μια φωτογραφία σε ένα περιοδικό, μια αφίσα στο δρόμο, ένα κομμάτι υφάσματος, ένα αντικείμενο ή ακόμα και τα χείλη μιας φίλης σου), η εφαρμογή σου προτείνει την πλησιέστερη απόχρωση από όλη τη συλλογή κραγιόν του οίκου Chanel, αναγνωρίζοντας την υφή του (matte, glossy), ενώ παράλληλα σου επιτρέπει να δοκιμάσεις εικονικά το κραγιόν στα χείλη σου.

Η εφαρμογή LipScanner της Chanel διατίθεται δωρεάν σε iPhones από τις 22 Φεβρουαρίου 2021, στη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιαπωνία, την Κορέα και 15 ακόμη χώρες, μέσα από το Apple App Store.

Εσύ ακόμα να την κατεβάσεις;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below