Αν αναζητάς μια νέα εμπειρία ομορφιάς λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και βρίσκεσαι στα Νότια Προάστια της Αττικής, τότε σίγουρα πρέπει να επισκεφτείς το νέο κατάστημα της πολυβραβευμένης αλυσίδας καλλυντικών DUST+CREAM, www.dustandcream.gr, που συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη πορεία της, δημιουργώντας έναν ακόμη χώρο – παράδεισο των γυναικών στη Γλυφάδα. Πρόκειται για το 2ο κατάστημα στην οδό Μεταξά 27, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019. Η εταιρεία δημιούργησε αυτόν τον χώρο έπειτα από την επιτυχία του 1ου καταστήματος στην περιοχή.

Φέροντας τον τίτλο του «Best Βeauty brand of the year» από τα φετινά Fashion & Beauty Awards, η DUST+CREAM δεσμεύεται να προσφέρει πάντα στους καταναλωτές της καλλυντικά κορυφαίας ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

Σε συνέχεια του ανοίγματος του καταστήματος της Γλυφάδας αλλά και του πρώτου καταστήματος στο εξωτερικό, στη Λεμεσό της Κύπρου, η DUST+CREAM συνεχίζει δυναμικά, εγκαινιάζοντας το 76ο κατάστημα του δικτύου καταστημάτων της, τα οποία ξεχωρίζουν για το μοντέρνο περιβάλλον και την άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρουν.

www.dustandcream.gr

τηλ. 2310 689499