Όταν αναφερόμαστε σε τάσεις που αφορούν στα φρύδια, αυτό που νικά πάντα τη μάχη είναι τα πυκνά, καλοσχηματισμένα τόξα που πλαισιώνουν το πρόσωπο και ολοκληρώνουν τέλεια κάθε μακιγιάζ. Οι εποχές που καμία δεν άφηνε ήσυχο το τσιμπιδάκι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί -thank god- και όλες πλέον προσπαθούμε να αποκτήσουμε φρύδια α λα Cara Delevingne και Brooke Shields. Μολύβια, mascaras και brown tints βοηθούν να πετύχουμε το επιθυμητό look, αλλά, σύμφωνα με μία τάση που βλέπουμε συχνά τελευταία, ίσως πρέπει να τα αποχωριστούμε.

Το νέο trend που φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερες οπαδούς ακούει στο όνομα bleached eyebrows και σκοπός του είναι να κάνει τα φρύδια σχεδόν “αόρατα”. Το no-brow look έχει ήδη πρωταγωνιστήσει πολλές φορές στα catwalk shows σχεδιαστών, αλλά τελευταία βλέπουμε αρκετές celebrities να τα τολμούν, τόσο για special εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, όσο και για τα καθημερινά τους looks.

Η πιο πρόσφατη fan του είναι η Nicola Peltz, η οποία εμφανίστηκε στην Paris Fashion week με αποχρωματισμένα φρύδια που έμοιαζαν να έχουν εξαφανιστεί.

Αν και πρόκειται για κάτι που εύκολα μπορείτε να κάνετε μόνες σας στο σπίτι, προτείνουμε να το αποφύγετε, καθώς τα φρύδια είναι δίπλα στα μάτια και είναι ελαφρώς ριψοκίνδυνο. Προτιμήστε να κλείσετε ένα ραντεβού για ντεκαπάζ φρυδιών με κάποιον επαγγελματία, ώστε το αποτέλεσμα και η υγεία σας να είναι εγγυημένα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below