Το μαύρο μολύβι υπάρχει στο μακιγιάζ εδώ και αιώνες. Είναι αυτό που επέλεγε η Κλεοπάτρα και η Νεφερτίτι στην αρχαία Αίγυπτο και αυτό που προτιμούσαν οι σταρ των silent films του Old Hollywood στη δεκαετία του 1920. Αργότερα έγινε το αγαπημένο των rock stars των 70s και 80s και ύστερα αναβίωσε στα μάτια των pop-punk idols των 00s, όπως η Avril Lavigne και ο Pete Wentz. Ίσως το φορούσες κι εσύ στο λύκειο και τώρα κοιτάς τις παλιές φωτογραφίες σου και θυμάσαι πως το μαύρο μολύβι ήταν το αγαπημένο σου προϊόν για κάθε εμφάνιση.

Οι τάσεις στην ομορφιά, ακριβώς όπως και στη μόδα, επηρεάζονται από τα γεγονότα της κάθε εποχής. Τους τελευταίους 12 μήνες, έχει παρατηρηθεί τεράστια αύξηση στις πωλήσεις προϊόντων μακιγιάζ για τα μάτια και είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού είναι το μόνο χαρακτηριστικό που φαίνεται με τη χρήση μάσκας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Αυτό αποδεικνύεται και από τις επιλογές των σχεδιαστών για τις Εβδομάδες Μόδας, οι οποίες εστιάζουν στα μάτια. Καθώς η παρουσίαση των συλλογών τους προμηνύει τις τάσεις που θα γίνουν δημοφιλείς σύντομα, φαίνεται πως το μαύρο μολύβι θα κάνει δυναμικό comeback στη ζωή και τα makeup looks μας. Δες παρακάτω τις αποδείξεις που βρήκαμε και προμηθεύσου asap το κλασικό αυτό προϊόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sandy Liang (@sandyliang)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below