Τι κι αν είναι μόλις 22 ετών; Πρόκειται για μια από τις πιο διάσημες και πετυχημένες επιχειρηματικά γυναίκες στον κόσμο. Η αυτοδημιούργητη Kylie Jenner κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο της ομορφιάς και να κυριαρχήσει σε αυτόν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δημιουργώντας την εταιρεία Kylie Cosmetics, με προϊόντα μακιγιάζ που λατρεύουν οι γυναίκες σε όλον τον πλανήτη και γίνονται sold out από τις πρώτες κιόλας ώρες που λανσάρονται.

Θέλοντας όμως να κάνει ακόμα πιο δυνατή την παρουσία της στον beauty κόσμο, η Kylie Jenner αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες του brand της, πουλώντας το 51% της εταιρείας στον κολοσσό Coty, που έχει κάτω από την ομπρέλα του πολλά σημαντικά brands, όπως CoverGirl, OPI, Rimmel και Sally Hansen.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το 51% των μετοχών της εταιρείας καλλυντικών Kylie Cosmetics και Kylie Skin πουλήθηκε έναντι 600 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία προστέθηκαν στο λογαριασμό της διάσημης τηλεπερσόνας. Η συμφωνία αναμενόταν να κλείσει στα τέλη του 2020, αλλά η Coty επιθυμεί να προωθήσει την Kylie Cosmetics σε νέες αγορές (τα προϊόντα πωλούνταν μέχρι τώρα online) για αυτό και η συμφωνία έκλεισε τώρα.

Σχετική ανακοίνωση που επιβεβαιώνει την πώληση των μετοχών, αναφέρει πως η Kylie θα παραμείνει το κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας, πως η ίδια και το team της θα συνεχίζουν να παίρνουν τις κεντρικές αποφάσεις.