Τα τελευταία χρόνια, τα σαρκώδη χείλη έχουν γίνει χωρίς αμφιβολία ένα χαρακτηριστικό που πολλές γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν. Τα fillers συνεχίζουν να είναι δημοφιλή, ενώ οι τεχνικές στο μακιγιάζ που χαρίζουν το εφέ των πιο γεμάτων χειλιών είναι πλέον πολύ διαδεδομένες, ειδικά ανάμεσα σε εκείνες που δεν θέλουν να ξοδέψουν μία μικρή περιουσία στα ενέσιμα υλικά ή να κάνουν κάτι επεμβατικό στο σώμα τους.

Μία από αυτές είναι το lip contouring, το οποίο μάλιστα έχει γίνει τελευταία viral στο TikTok, αν και στην πραγματικότητα είναι μία τεχνική που αποτελεί συνώνυμο του 90s inspired μακιγιάζ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa❤️ (@hoskelsa)

Πώς θα το κάνετε; Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, θα χρειαστείτε ένα προϊόν για contouring –ιδανικά σε κρεμώδη μορφή – και ένα λεπτό πινέλο χειλιών, με το οποίο θα σχεδιάσετε το περίγραμμα, πατώντας ακριβώς έξω από τη φυσική γραμμή τους. Προσοχή: μην το βγάλετε πιο έξω, ειδικά στις γωνίες, καθώς έτσι θα είναι υπερβολικά εμφανές και καθόλου φυσικό.

How to

@ivistefanovaa You don’t need a lip filler, you need a good contour. 😁 #contour #lipcontour ♬ original sound – DJ L BEATS

Τα προϊόντα contouring που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε

Phyto-Blush Twist N°3 Papaya, Sisley

Wonderstick Dual Contour Stick, NYX Professional Makeup

Contour Stick Master Contour V-Shape, Maybelline New York

Natural Fix Extra Coverage Stick Foundation, Radiant Professional Make-Up

Shape & Contour Stick, Erre Due

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below