Κάθε καλοκαίρι όλες οι makeup lovers αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα. Φτιάχνουμε το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ και όταν έρχεται η στιγμή να βγούμε από το σπίτι, ο εκτυφλωτικός ήλιος μας αναγκάζει να βάλουμε τα γυαλιά μας. Εκεί αρχίζει το πρόβλημα. Όσο και αν αγαπάμε τα γυαλιά ηλίου, καθώς αποτελούν ένα must καλοκαιρινό αξεσουάρ, το σημάδι που προκαλούν αφαιρώντας όλη την στρώση του foundation στη μύτη είναι άκρως ενοχλητικό.

Την λύση σε αυτό το πρόβλημα δίνει μία makeup artist διασήμων του Hollywood, μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στο Tik Tok. Τα βήματα είναι απλά. Αρχικά τοποθετούμε μία στρώση primer σκιών στο σημείο που ακουμπάει ο σκελετός τον γυαλιών μας, συνεχίζουμε με μία στρώση foundation και τέλος κλειδώνουμε με την τεχνική του baking, χρησιμοποιώντας μία πούδρα σε ελεύθερη μορφή με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι μακιγιάζ.

@j9homiemakeupA PRO technique to sunglass-proof your makeup! 🕶 #promakeuptip #celebritymakeupartist #demilovatomakeup #adamlevine♬ Quirky – Oleg Kirilkov

Extra tip: Για μεγαλύτερη διάρκεια μην ξεχάσετε να καθαρίσετε τον σκελετό των γυαλιών σας με λίγο οινόπνευμα και τέλος να εφαρμόσετε λίγη πούδρα στο σημείο που έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας.

Μπορεί η διαδικασία να φαίνεται χρονοβόρα, τα αποτελέσματα ωστόσο θα σας δικαιώσουν!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below