Είναι όμορφη, έξυπνη, επιτυχημένη και -όπως φαίνεται- ταλαντούχα στο απαλό, φυσικό μακιγιάζ, που αν και στη θεωρία είναι πολύ εύκολο να γίνει, απαιτεί αρκετά skills για να πετύχει. Η Selena Gomez πάντως τα καταφέρνει εξαιρετικά με τη βοήθεια των προϊόντων του δικού της brand, Rare Beauty, στο YouTube κανάλι του οποίου ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει κάθε βήμα που ακολουθεί για το καλοκαιρινό της, καθημερινό μακιγιάζ.

Για να το πετύχει, ξεκινάει εφαρμόζοντας μία ενυδατική κρέμα με χρώμα (Positive Light Tinted Moisturizer SPF20) και συνεχίζει δίνοντας χρώμα στην επιδερμίδα της με το ρουζ Stay Vulnerable Melting Blush σε μία βερικοκί απόχρωση. Έπειτα εφαρμόζει λίγο balm για ενυδάτωση κα λάμψη στα χείλη της (Stay Vulnerable Glossy Lip Balm), το Warm Wishes Effortless Bronzer Stick στα ζυγωματικά της και την Perfect Strokes Universal Volumizing Mascara για να δώσει ένταση στο βλέμμα της.

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια προϊόντα με τη Selena,  η Rare Beauty είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα στα καταστήματα Sephora και online στο sephora.gr.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below