Για τις περισσότερες από εμάς, το να βάζουμε μάσκαρα είναι μια καλά εμπεδωμένη διαδικασία και σίγουρα όχι κάτι δύσκολο. Αν και «εύκολη» κατηγορία μακιγιάζ, έχει τα μυστικά της που μας βοηθούν να τελειοποιήσουμε ένα look. Στην καθημερινότητά μας αρκεί να εφαρμόζουμε τη μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες και είμαστε έτοιμες. Αν πάλι θέλουμε να φαίνονται τα μάτια μας μεγαλύτερα, συνεχίζουμε και στις κάτω βλεφαρίδες. Το καλοκαίρι μπορούμε να δοκιμάσουμε μάσκαρα σε καφέ ή ακόμα και σε μπλε απόχρωση για πιο δροσερό look.

Η τέλεια εφαρμογή

• Υπάρχουν διαφορετικά μεγέθη στα βουρτσάκια, οπότε επιλέξτε ανάλογα με το μέγεθος των ματιών και των βλεφαρίδων σας.

• Αντί για τη συνηθισμένη ζιγκ ζαγκ κίνηση στην εφαρμογή, κουνήστε λίγο το βουρτσάκι μόνο στη ρίζα των βλεφαρίδων και μετά περάστε το κατευθείαν κατά μήκος. Τέλειος διαχωρισμός και κατανομή χρώματος.

1. Mάσκαρα για αποτέλεσμα ανόρθωσης, μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες, Hypnôse Idôle, Lancôme 2. Για μήκος και ανόρθωση, Sumptuous Rebel Mascara, Estée Lauder 3. Για έντονο όγκο με διάρκεια, Eccentrico Mascara, Giorgio Armani 4. Για όγκο και καμπυλότητα, Diorshow Iconic Overcurl, Dior 5. Μάσκαρα που θρέφει και διατηρεί την καμπύλη των βλεφαρίδων, Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler, Yves Saint Laurent 6. Mάσκαρα για εντυπωσιακό όγκο, Size Up, Sephora 7. Μάσκαρα για εύκαμπτες βλεφαρίδες με όγκο, Fiber Volume Mascara, Seventeen 8. Vegan μάσκαρα για πλούσιο χρώμα και όγκο, Distillery Lash’d Up Mascara, Avon 9. Μάσκαρα του οίκου για εντυπωσιακές βλεφαρίδες με όγκο, Le Volume Stretch de Chanel, Chanel 10.Μάσκαρα για έντονο όγκο σε καφέ απόχρωση, Paradise Moonlight Mascara Brown, L’Oréal Paris 11. Μάσκαρα για μήκος και όγκο, Impressive Lashes Mascara, Radiant Professional 12. Για έντονο όγκο και χρώμα, Great Lash Mascara Very Black, Maybelline New York

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο Marie Claire Ιουλίου 2021. 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below