Όλα της… υποκριτικής τέχνης δύσκολα. Το να είσαι ηθοποιός του Hollywood μπορεί να σου προσφέρει χρήματα, δόξα, συνεργασίες με επώνυμα brands και πολλά πολλά άλλα, ωστόσο, η δουλειά αυτή απαιτεί θυσίες, κάποιες από τις οποίες έχουν συχνά να κάνουν και με την εμφάνιση των σταρς. Η Angelina Jolie για παράδειγμα θυσίασε τα μαλλιά της για λογαριασμό της ταινίας Maleficent: Mistress of Evil, μιας και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυτά υπέστησαν τεράστια φθορά, επειδή ήταν μαζεμένα διαρκώς μέσα στα μαύρα κέρατα που φορούσε, όμως τη λύση βρήκε άμεσα η hairstylist Audrey Futterman.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η hairstylist, τα μαλλιά της ηθοποιού χρειάστηκαν τακτική φροντίδα και αναδόμηση. Για τη θεραπεία τους χρησιμοποίησε μάσκα σε καθημερινή βάση για έναν ολόκληρο μήνα, καθώς όπως υποστήριξε η hairstylist, η Angelina Jolie, αντιμετώπιζε και πρόβλημα με την ανάπτυξη της τρίχας. Πρόκειται για το προϊόν Tea Tree Oil & Rosemary Hair & Scalp Treatment Mask της εταιρείας Hask Beauty, από τις ευεργετικές ιδιότητες και τα αποτελέσματα του οποίου η ηθοποιός ενθουσιάστηκε.

Η μάσκα αυτή είναι εμπλουτισμένη με αιθέριο έλαιο tea tree, που είναι γνωστό αντιμικροβιακό, αντισηπτικό, αντιιακό, βακτηριοκτόνο, , τονωτικό, απολυμαντικό φυσικό καλλυντικό, ενώ περιποιείται τα μαλλιά κάνοντάς τα πιο μαλακά και ενυδατωμένα, καθαρίζοντας το τριχωτό.