Δύο μέρες μετά τον ερχομό του #babysussex, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην κάμερα μαζί με το νεογέννητο. Οι δυο τους φαίνονταν απίστευτα χαρούμενοι, με τον πρίγκιπα Harry να κρατά το μωρό.

Getty Images

Συστήνοντας στους Βρετανούς το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, τον Archie, όπως μάθαμε αργότερα, που ήταν τυλιγμένο μέσα σε μία λευκή κουβέρτα, η Μέγκαν ανέφερε: «Είναι πολύ γλυκός, πραγματικά πολύ ήρεμος. Είναι όνειρο». Εάν με ρωτάτε όνειρο δεν ήταν μόνο ο μικρούλης, αλλά και το μανικιούρ της Meghan. Πείτε με άκαρδη, αλλά σαν beauty lover αυτό ήταν που τράβηξε το βλέμμα μου!

Getty Images

Συνήθως τα γυναικεία μέλη της βασιλικής οικογένειας αποφεύγουν τα βερνίκια νυχιών, με την Kate Middleton για παράδειγμα να επιλέγει να τα έχει πάντα περιποιημένα αλλά άβαφα. Ωστόσο, όπως όλοι ξέρουμε, η Meghan λατρεύει να σπάει το πρωτόκολλο. Μπορεί αυτή τη φορά να μην επέλεξε ένα μαύρο βερνίκι, όπως είχε κάνει στο παρελθόν, ωστόσο και πάλι επέλεξε να βάψει τα νύχια της με ένα nude βερνίκι νυχιών.

Get the look:

Throw me a kiss, OPI

Mixtaupe, Essie

Blanc White, Chanel