Μετά την ριζική αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στο χρώμα των μαλλιών της, με το τέλος της καραντίνας και την σταδιακή επιστροφή στους καθημερινούς ρυθμούς της ζωής, η ξανθιά πλέον Δανάη Μπάρκα προσφέρει άλλο ένα beauty inspiration στις γυναίκες που λατρεύουν το στιλ της, ανανεώνοντας το μανικιούρ της με ένα από τα top trends της φετινής καλοκαιρινής σεζόν.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου επισκέφτηκε το γνωστό κέντρο αισθητικής Golden Life Spa στο Χαλάνδρι και αφέθηκε στα χέρια των έμπειρων nail artists, που δημιούργησαν για εκείνη ένα εντυπωσιακό rainbow μανικιούρ, σε μια mix-and-match παιχνιδιάρικη εκδοχή του French manicure.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Η επιλογή της Δανάης Μπάρκα είναι η απόδειξη πως τα νύχια αποτελούν ένα από τα σημεία του σώματος στα οποία μπορούμε όλες να στραφούμε για να πραγματοποιήσουμε μια μικρή αλλαγή, που θα χαρίσει ζωντάνια στην εικόνα μας και θα «σπάσει» τη μονοτονία της καθημερινότητας που συχνά μας κάνει να πλήττουμε. «Χαρούμενα» χρώματα, μοντέρνα σχέδια και αναπάντεχα combos, όπως αυτό της Δανάης Μπάρκα προσφέρουν μια αισιόδοξη νότα, διατηρώντας την κομψότητα στα άκρα.

Golden Life Spa
Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below