Πριν λίγες ημέρες, χτύπησα το δάκτυλο μου κλείνοντας μια πόρτα και αναγκάστηκα να το δέσω για να προστατεύσω την πληγή. Κοιτώντας λοιπόν ότι από τα δέκα δάκτυλά μου το ένα φορούσε έναν επίδεσμο, σκέφτηκα πόσο πρακτικό θα ήταν να υπήρχε κάτι όμορφο να το καλύψω ώστε να μην χαλάει η συνολική εικόνα του μανικιούρ μου.

Μόλις το μάτι μου έπεσε πάνω σε αυτό το νέο trend που υπάρχει στο instagram κατάλαβα ότι τελικά υπάρχει κάτι όχι αποκλειστικά για την περίπτωσή μου, αλλά αποτελεί τάση στα micro αξεσουάρ γενικότερα. Πρόκεται για τα nail beanies που είναι υφασμάτινες δακτυλήθρες οι οποίες φοριούνται στα ακροδάκτυλα και είναι διακοσμητικές.

Η αλήθεια είναι ότι το trend είναι κάπως αμφιλεγόμενο και ακόμη το φορούν nail artists – influencers, αλλά πόσες τάσεις δεν έχουν ξεκινήσει έτσι και έχουν γίνει massive;

Aν λοιπόν επιθυμείτε να στολίσετε με ένα πολύ ιδιαίτερο κόσμημα τα νύχια σας αντικαθιστώντας έτσι το κλασσικό μανικιούρ σας, τότε αυτά τα γαντάκια για τα νύχια σας είναι αυτό που ψάχνετε. Ως τώρα είχαμε δει γάντια που τους έλειπαν οι άκρες τους, τώρα βλέπουμε γάντια που απευθύνονται αποκλειστικά στις άκρες των δακτύλων μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

분명 거기서 멈췄어야 했는데 또 과해짐 어쩔 수 없음 . #nailbeanies 풀착 I should have stopped there. this is my problem😂😂😂 But I LOVE 😍😍 📸 @ellie__eee 이감독님 ㅋㅋ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Park Eunkyung (@nail_unistella) στις

Η Κορεάτισσα instagrammer Unistella τα λανσάρει μέσω του instagram της και η εμπνεύστριά είναι η επίσης Κορεάτισσα nail artist Eun Kyung Park η οποία υποστηρίζει ότι είναι εξαιρετικά άνετα στο να τα φοράει κάποιος στην καθημερινότητά του. Ποιος ξέρει μπορεί σε λίγο καιρό να τα φορέσει η Rihanna και να γίνει η μεγάλη έκρηξη στην αγορά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#nailbeanies . 그냥 내 스타일 . 그냥 영상 모음 💅🏻👻🤔

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Park Eunkyung (@nail_unistella) στις