Επί ποδός βρίσκονται αυτές τις ημέρες οι άνθρωποι που εργάζονται σε κέντρα αισθητικής, για την άρση των μέτρων. Τα καταστήματα αυτά ετοιμάζονται για την επαναλειτουργία τους υπό νέες συνθήκες, όμως οι λίστες αναμονής από ότι φαίνεται είναι ήδη τεράστιες και ίσως να βρίσκεσαι κι εσύ ανάμεσα σε όσες γυναίκες να ανησυχούν, για το πότε επιτέλους θα καταφέρουν να κλείσουν ένα ραντεβού περιποίησης νυχιών.

Επειδή αυτή είναι μια κατάσταση αρκετά αγχωτική, δεδομένων και των δικών σου υποχρεώσεων που “τρέχουν” μαζί με όλες τις υπόλοιπες εξελίξεις, μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από την καταξιωμένη nail artist, Betina Goldstein και να αφιερώσεις λίγο από τον ελεύθερο χρόνο που ακόμα έχεις, για να δημιουργήσεις μόνη, ένα κομψό και ταυτόχρονα minimal glam μανικιούρ που θα εντυπωσιάσει τους πάντες και θα διατηρήσει όμορφα τα άκρα σου, μέχρι το ραντεβού.

Για το συγκεκριμένο μανικιούρ, που αποτελεί μια λαμπερή εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ, χρειάζεσαι ένα base coat, ένα βερνίκι με glitter, ένα top coat κι ένα λεπτό πινέλο για νύχια.

Το μόνο που έχεις να κάνεις αφού εφαρμόσεις το base coat στα νύχια, είναι να σχηματίσεις μια πολύ λεπτή γραμμή στις άκρες των νυχιών με το βερνίκι με glitter και με το ίδιο προϊόν να σχηματίσεις ένα μισοφέγγαρο, οι άκρες του οποίου ξεκινούν από τη βάση των νυχιών.

Τα αγαπημένα μου βερνίκια με glitter:

Set in Stones 278, Essie

Gold Effect Nail Polish 06 Splendid Atmosphere, Catrice

Hello Kitty Collection Dream In Glitter Nail Lacquer, Opi

Extreme Glitter Shine Nail Lacquer, Golden Rose