Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά στιλ γαλλικού μανικιούρ που πλέον πιστεύαμε πως είχαμε εξαντλήσει τις ιδέες. Σε αυτό το σημείο ήρθε η Selena Gomez να μας δώσει ξανά έμπνευση για να δοκιμάσουμε το κλασικό αυτό στιλ στα νύχια μας με ένα twist.

Η ίδια αφέθηκε στα χέρια του διάσημου nail artist Tom Bachik για το μανικιούρ που είχε στο νέο της video clip για το τραγούδι της ‘Love On’. Πρόκειται για ένα γαλλικό με πιο χοντρή, έντονη γραμμή στο τελείωμα που αναμένεται να είναι huge τάση τους επόμενους μήνες.

Όπως αποκάλυψε ο Bachik, για να κάνει αυτό το μανικιούρ χρησιμοποίησε την ημιδιάφανη ροζ απόχρωση Mademoiselle της Essie για μια φρέσκια, καθαρή βάση και στη συνέχεια σχεδίασε την έντονη γραμμή με το λαμπερό λευκό βερνίκι Blanc της Essie, πριν κλειδώσει τα χρώματα με ένα top coat για διάρκεια και λάμψη στο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, που επιμελείται συχνά το μανικιούρ της Selena, αυτό το στιλ διαφέρει αρκετά από εκείνα που προτιμά η σταρ, αφού συνήθως επιλέγει να διατηρεί τα νύχια της κοντά και να τα βάφει σε fun, έντονα χρώματα. Το συγκεκριμένο στιλ επιλέχθηκε για να ταιριάζει με την πολυτελή ατμόσφαιρα του κλιπ (εξ’ ου και το όνομα Chateau French) και τις πολλές ενδυματολογικές αλλαγές της τραγουδίστριας σε αυτό.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below