Πριν από περίπου μία δεκαετία, σχεδόν κανείς –εκτός από τους makeup artists- δεν ήξερε τι είναι το contouring. Πλέον, με τη βοήθεια της Kim Kardashian, το ξέρουν οι πάντες και οι περισσότερες γυναίκες το έχουν δοκιμάσει έστω και μία φορά. Στην πορεία των χρόνων, η συγκεκριμένη τεχνική έχει εφαρμοστεί για να δώσει «βάθος» σε πολλά σημεία του σώματος, εκτός από το πρόσωπο, όπως το ντεκολτέ για παράδειγμα.

Τώρα, μπορείς να το κάνεις και στα νύχια σου, αν θες να δείξουν πιο μακριά από όσο είναι στην πραγματικότητα. Ακούγεται περίεργο, αλλά είναι πολύ απλό και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφήσεις ένα μικρό περιθώριο στα πλάγια των νυχιών σου χωρίς βερνίκι.

«Αυτό το look δεν είναι απλώς cool, αλλά δίνει την ψευδαίσθηση ότι τα νύχια είναι πιο μακριά. Επιπλέον είναι πολύ απλό να το πετύχεις αφού το μόνο που χρειάζεσαι είναι το πινέλο που έρχεται μαζί με το βερνίκι σου», εξηγεί η celebrity nail artist, Jin Soon Choi, από την οποία μάθαμε το συγκεκριμένο τρικ.

Αν τα νύχια σου είναι κοντά –είτε επειδή σπάνε, είτε επειδή σε βολεύουν- αλλά θες να δείχνουν πιο μακριά, αυτή η μικρή αλλαγή στον τρόπο που τα βάφεις θα σου χαρίσει το επιθυμητό look χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JINsoon (@jinsoon)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below