Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε πάντοτε την πολυτέλεια για ένα επαγγελματικό μανικιούρ, επομένως η πολύ εύκολη λύση είναι να φτιάξουμε μόνες τα νύχια μας. Μάλιστα, η συγκεκριμένη διαδικασία είναι ιδιαίτερα χαλαρωτική και είναι μια απλή λύση να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας. Σήμερα λοιπόν, θα σου αποκαλύψουμε τα expert tips για να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι.
Το βασικότερο που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να διαθέτεις στην κατοχή σου όλα τα επαγγελματικά προϊόντα. Αυτά λοιπόν που σου είναι απαραίτητα, είναι ένα base coat, το βερνίκι της επιλογής σου, ένα top coat, μία λίμα, ένα buffer και μία κρέμα χεριών.


Απαραίτητη προϋπόθεση για ένα καλό μανικιούρ είναι η σωστή προετοιμασία.Ξεκίνα μουλιάζοντας τα χέρια σου σε ζεστό νερό για να μαλακώσουν τα πετσάκια. Μετά από πέντε λεπτά, σπρώξε τα προς τα πίσω προσεκτικά με τη λίμα. Δώσε τους το σχήμα που προτιμάς και με το buffer κάνε λεία την επιφάνεια του νυχιού.
Τώρα ήρθε η ώρα για το fun part. Πέρνα τη βάση, έπειτα δύο στρώσεις από το βερνίκι της επιλογής σου και ολοκλήρωσε με το top coat. Αφού στεγνώσουν τα νύχια κάνε απαλό μασάζ με την κρέμα χεριών. Et Voila 