Με τις εβδομάδες μόδας συμβαίνει πάντοτε το εξής τρομερό. Από τη μια μιλάμε για έναν πραγματικό πονοκέφαλο για τους διάσημους οίκους υψηλής ραπτικής που κάνουν τα αδύνατα δυνατά, για να παρουσιάσουν τις πιο καινοτόμες, εντυπωσιακές, κομψές δημιουργίες τους και μέχρι να το καταφέρουν βρίσκονται σε πανικό. Από την άλλη όμως, τα catwalks προκαλούν τεράστιο ενθουσιασμό σε όλες τις fashion & beauty lovers.

Η επιθυμία για αναζήτηση νέων trends γίνεται ολοένα και πιο έντονη και η αδρεναλίνη εκτοξεύεται στα ύψη, στην προσπάθεια να υιοθετήσουμε όλα όσα προστάζουν οι designers. Ανάμεσα σε αυτά και τα nail trends, τα οποία για τη σεζόν 2020 είναι πιο δημιουργικά και αναπάντεχα από ποτέ, με κορυφαία την πρόταση για μανικιούρ που προέκυψε μέσα από το σόου του εκκεντρικού σχεδιαστή, Jeremy Scott.

(Photo by Mike Coppola/Getty Images for NYFW: The Shows)Η κολεξιόν του τα είχε όλα: στοιχεία από τη heavy metal και τη ροκ, παιχνιδιάρικα σχέδια, electric χρώματα, fancy διάθεση και επιρροές από τα ’80s και φυσικά το μανικιούρ των μοντέλων δεν θα μπορούσε να μην έχει προσαρμοστεί σε αυτά.

Η κολεξιόν του τα είχε όλα: στοιχεία από τη heavy metal και τη ροκ, παιχνιδιάρικα σχέδια, electric χρώματα, fancy διάθεση και επιρροές από τα ’80s και φυσικά το μανικιούρ των μοντέλων δεν θα μπορούσε να μην έχει προσαρμοστεί σε αυτά.

Η nail artist, Miss Pop, δημιούργησε το nail trend «Electric Animal Print». Γεωμετρικά σχέδια, έντονα χρώματα όπως μπλε του κοβαλτίου, το ασημί και το κίτρινο, αλλά και animal prints «παντρεύτηκαν» μέσα από μια αφηρημένη τεχνική, που μπορεί εύκολα κάθε μια από εμάς να εφαρμόσει στο σπίτι, αρκεί να αφήοσυμε τη φαντασία μας ελεύθερη!