Το διάστημα της καραντίνας και του lockdown στέρησε από πολλούς ανθρώπους -κυρίως γυναίκες- τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μια επίσκεψη στο αγαπημένο τους nail bar για να περιποιηθούν τα άκρα τους. Από αυτήν την κατάσταση δεν ξέφυγαν ούτε οι celebrities του Hollywood, ανάμεσα τους και η ηθοποιός Naomi Watts.

Η σταρ, η οποία βιώνει ακόμα το social distancing λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και περνά το χρόνο της στο σπίτι μαζί με τα δύο της παιδιά, Kai και Sasha, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τρολάρει τις επιπτώσεις αυτής της καραντίνας στα νύχια και συγκεκριμένα στα νύχια των ποδιών, σημειώνοντας παράλληλα στη λεζάντα, πως θέλει απεγνωσμένα να κάνει ένα πεντικιούρ.

View this post on Instagram

The greatest Mother’s Day gift? A TikTok! #modernworld #newnormal

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on

Η ηθοποιός, φορώντας σαγιονάρες κι ενώ βρισκόταν μάλλον σε κάποια παραλία, για να δείξει το πόσο έχουν επηρεαστεί τα νύχια των ποδιών της, έβαλε επάνω τους από ένα βότσαλο και υποτίθεται πως έτσι μοιάζει μετά από τόσο καιρό το μήκος και το σχήμα τους. Οπως ήταν λογικό, πολλοί φαν της έσπευσαν να συμφωνήσουν με αυτήν την εικόνα και έγραψαν ότι αισθάνονται ακριβώς το ίδιο.