Η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για τη σεζόν AW20 μπορεί να έχει ρίξει αυλαία εδώ και μερικές ημέρες, ωστόσο τα beauty looks που παρουσιάστηκαν από τους μεγάλους οίκους υψηλής ραπτικής εξακολουθούν να απασχολούν την beauty κοινότητα, καθώς το ένα ξεπηδά μετά το άλλο. Μια από τις πολύ δημιουργικές προτάσεις που έρχονται να μας ανανεώσουν, λίγο πριν πούμε «αντίο» στο χειμώνα και να απογειώσουν τη διάθεσή μας, είναι το vampy μανικιούρ που είδαμε στο fashion show του οίκου Prabal Gurung.

Την επιμέλεια του συγκεκριμένου μανικιούρ ανέλαβε η διάσημη nail artist, Miss Pop, η οποία εμπνεύστηκε από την έντονη προσωπικότητα που έχει το κρασί Malbec και το χρώμα του και κατάφερε να πετύχει το απόλυτο twist, κάνοντας το δραματικό χαρακτήρα των vampy nails, πιο σύγχρονο και μοντέρνο.

Η Miss Pop προτίμησε το half-moon σχέδιο, με αποτέλεσμα η επιφάνεια των νυχιών των μοντέλων να είναι καλυμμένη κατά το ήμισυ με βαθυκόκκινο χρώμα. Όσο για το σχήμα των νυχιών, η nail artist επέλεξε να έχουν μήκος και να είναι στρογγυλεμένα.

Αυτή η παραλλαγή προσέθεσε αίγλη στα άκρα των μοντέλων και συμπληρώνει άψογα καθημερινά , αλλά ακόμη και extravagant looks.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below