Δεν θα πούμε ψέματα, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν μας “λέει” πολλά και σίγουρα δεν σκοπεύουμε να επενδύσουμε σε αρκουδάκια ή μαξιλαράκια σε σχήμα καρδούλας ούτε και φέτος. Καθώς η φετινή χρονιά όμως προσφέρει άπλετο χρόνο στον σπίτι (ευχαριστούμε covid-19), ίσως εσύ θες να κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρουσες τις ώρες σου εκεί ή ακόμα και να τιμήσεις την γιορτή αυτή.

Ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνεις, χωρίς να γίνεις γραφική, είναι να δοκιμάσεις το παρακάτω μανικιούρ, το οποίο είναι νο1 στις αναζητήσεις τις τελευταίες μέρες στο pinterest. Πρόκειται για μία ακόμα εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ, στην οποία πρωταγωνίστριες είναι καρδιές στις άκρες των νυχιών σου. Με λίγα λόγια, αντί να σχεδιάσεις την λευκή γραμμή, ζωγραφίζεις καρδούλες.

Κόκκινο, ροζ, μαύρο ή λευκό, όποιο χρώμα κι αν επιλέξεις, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα cute, ενώ αν δεν σου αρέσει, μπορείς απλά να το αφαιρέσεις με λίγο ασετόν. Τι έχεις να χάσεις; Αν έψαχνες ένα ενδιαφέρον σχέδιο να δοκιμάσεις αυτές τις μέρες -ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή- μόλις το βρήκες. Δες παρακάτω διάφορες εκδοχές του γαλλικού σε σχήμα καρδούλα και πάρε έμπνευση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Color Camp (@color_camp)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Hong (@smile___nails)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paintbucket (@paintbucketnails)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pip • (She/her) (@pipjolley)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below