Είναι μόλις 17 χρονών κι όμως έχει κατορθώσει να γίνει πολύ σύντομα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της pop μουσικής βιομηχανίας, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για ένα κορίτσι που δεν έχει καθόλου teen χαριτωμενιά, όμως πέρα από το ταλέντο της, έχει ένα χαρακτηριστικό βλέμμα και μια αινιγματική, αυθεντική ταυτόχρονα προσωπικότητα που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Η Billie Eilish έχει γίνει το λατρεμένο πρόσωπο πολλών διάσημων brands. Η ίδια έχει παραδεχτεί ότι κατά καιρούς λαμβάνει ρούχα από διάφορους σχεδιαστές, μόνο που δεν χωράνε στην ντουλάπα της, επειδή εκεί βάζουν τα ρούχα τους και οι γονείς της, με τους οποίους ζει. Η αισθητική της είναι επηρεασμένη από την αποκαλούμενη «γενιά Ζ» ή, με πιο μουσικούς όρους, τη γενιά του SoundCloud. Φοράει φαρδιά, ανδρόγυνα ρούχα που δεν έχουν τη θηλυκότητα και το σέξινες που βλέπει κανείς σε άλλα είδωλα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ενώ πρόσφατα έκανε και μια αλλαγή στο hairlook της, που συζητιέται όσο καμία άλλη και αναμένεται να επηρεάσει πολλές γυναίκες αυτή τη σεζόν.

Η νεαρή σταρ αποφάσισε να υιοθετήσει ένα κούρεμα από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την εποχή των 80s, σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή του. Αναφέρομαι στο mullet haircut, γνωστό από ροκ σταρ της εποχής, όπως o David Bowie. Πρόκειται για το κούρεμα που ήθελε τα μαλλιά να έχουν πολύ έντονο φιλάρισμα, ώστε να δημιουργούνται πολλά layers και ασυμμετρία. Κυκλοφόρησε σε διάφορες παραλλαγές, με τις γυναίκες να δίνουν περισσότερο όγκο στα μπροστινά μαλλιά.

SplashNews.com

Η Billie Eilish εμφανίστηκε με αυτό στο LACMA Art+Film Gala, αλλά μας σύστησε μια μοντέρνα εκδοχή του έχοντας τα μαλλιά της κορυφής της βαμμένα σε ανοιχτό πράσινο χρώμα και τα υπόλοιπα μαύρα.

SplashNews.com

Αυτό ήταν άλλη μια επιβεβαίωση ότι η τάση αυτής της εποχής, θέλει και τον κόσμο της ομορφιάς να κάνει στροφή στο ρετρό στιλ! Θα το δοκίμαζες;