Αναμφισβήτητα, η επαγγελματική περιποίηση των ειδικών στα μαλλιά είναι απολαυστική. Όμως ο σύγχρονος τρόπος ζωής δεν αφήνει πολλά χρονικά περιθώρια για συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Έτσι, οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούμε να τα διατηρήσουμε μόνες μας σε άψογη κατάσταση, επενδύοντας σε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας και μαθαίνοντας διαρκώς καινούρια tips, τα οποία θα μας δώσουν το επαγγελματικό αποτέλεσμα από το σπίτι μας.

Ένας από τους κανόνες στους οποίους «ορκίζομαι» για την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών μου, ώστε αυτά να είναι λαμπερά, λεία και απαλά ακόμα και το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του οποίου οι περιβαλλοντικές συνθήκες αλλάζουν και επηρεάζουν το hairstyle μας, σχετίζεται με τη σειρά εφαρμογής των προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι στα τρία must have προϊόντα περιποίησης μαλλιών, δηλαδή το σαμπουάν, το conditioner και τη μάσκα. Φυσικά, σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζουν και τα συστατικά των προϊόντων της σειράς του TRESemmé που χρησιμοποιώ. Οι συνθέσεις τους είναι εμπλουτισμένες με εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο Marula από την Αφρική, προσφέροντας λάμψη και έλεγχο φριζαρίσματος, ακόμα και τις πιο δύσκολες ημέρες.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Το πρώτο βήμα στην ρουτίνα που ακολουθώ είναι το λούσιμο. Εφαρμόζω λίγη ποσότητα από το Σαμπουάν TRESemmé Keratin Smooth και κάνω απαλό μασάζ σε όλο το κεφάλι. Αυτό το σαμπουάν χάρη στην καινοτομία του, λειαίνει την τρίχα, προσφέροντας έως και 72 ώρες ελέγχου του φριζαρίσματος, απομακρύνει τους κόμπους, ενισχύει τη λάμψη, προσθέτει απαλότητα και τιθασεύει.

 

Για να «κλειδώσω» τα λέπια της τρίχας και έτσι να παραμείνουν όλα τα πολύτιμα στοιχεία της μάσκας στα μαλλιά, αφήνω το TRESemmé Conditioner Keratin Smooth για το τέλος. Απλώνω μία γενναιόδωρη ποσότητα στην παλάμη και τρίβω τα χέρια μεταξύ τους για να απλωθεί η ποσότητα ομοιόμορφα. Εφαρμόζω στα νωπά μου μαλλιά, εστιάζοντας στη μέση και κάτω.

 

Αφού ξεβγάλω πολύ καλά τα μαλλιά, σειρά έχει η Μάσκα Μαλλιών Keratin Smooth από το TRESemmé, η οποία χαρίζει 5 οφέλη απαλότητας σε ένα μόνο σύστημα, για μεταξένια απαλά αλλά με φυσική κίνηση μαλλιά. Εφαρμόζω αρκετή ποσότητα από τη μέση προς τις άκρες των μαλλιών και ό,τι περισσέψει το απλώνω κοντά στη ρίζα. Έχω πάντοτε μια χτένα κοντά μου, ώστε να ξεμπλέξω τα μαλλιά, για να μπορέσει να απλωθεί πλήρως το προϊόν. 4 λεπτά είναι αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες των μαλλιών μου και να τους προσφέρουν ενυδάτωση και μεταξένια υφή.

 

Αυτό είναι το μυστικό μου για άψογα μαλλιά όλο το καλοκαίρι και έχει την υπογραφή του TRESemmé, του επίσημου συνεργάτη στα backstage της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης για περισσότερα από 10 χρόνια, που δημιουργεί τις πιο καυτές τάσεις στα μαλλιά της σεζόν και φέρνει το επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι!

#TRESemmegreece

#tresemme