Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στο πρώτο μισό του 2019 αλλά ήδη έχουν ξεχωρίσει μερικές ιδιαίτερα κολακευτικές και στιλάτες τάσεις όσον αφορά τα κουρέματα μας. Φέτος, το γενικότερο mood είναι η ανανέωση και ο επαναπροσδιορισμός του κλασσικού. Όπως και στη μόδα βλέπουμε νέα trends να βασίζονται σε παλαιότερα που γεννήθηκαν πριν από δεκαετίες και τώρα τα επαναδιαπραγματευόμαστε, έτσι και τα hairstyles του 2019 είναι νέες, φρέσκες, καλύτερες εκδοχές του παρελθόντος. Δείτε, λοιπόν, τα πιο hot trends του σήμερα!

Modern Shag

Πρόκειται για ένα κούρεμα στο ύψος των ώμων με πολλά επίπεδα και wild ύφος. Ήταν η νούμερο ένα επιλογή στα τέλη των 90s και στην αρχή της νέα χιλιετίας. Το Shag 2019 είναι εμπλουτισμένο με πολλά επίπεδα τα οποία ξεκινούν από το ύψος των ζυγωματικών και σταδιακά κατεβαίνουν μέχρι τους ώμους. Επίσης, εάν θες να βρίσκεσαι στο σήμερα επιβάλλεται να ολοκληρώσεις το hairstyle με αφέλειες. Το καλύτερο με αυτό το κούρεμα είναι ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να φαίνεται τέλειο. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο, να στεγνώσετε τα μαλλιά σας και να είστε έτοιμες για έξοδο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anh Co Tran (@anhcotran) on

Textured Lob

Το lob = long bob haircut δε φεύγει από τη μόδα ποτέ. Φέτος, είναι απλά λίγο πιο μακρύ και δεν σταματά στο λαιμό αλλά φτάνει μέχρι τους ώμους μας. Ουσιαστικά, είναι αρκετά μακρύ για να μπορούμε να το πιάσουμε πίσω αλογοουρά, αλλά και να το αφήσουμε ελεύθερο κάτω χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε 3 ώρες πιστολάκι. Με ένα ελαφρύ layering μπορείτε να προσθέσετε όγκο στο κούρεμα σας και να είστε στιλάτες με μηδέν κόπο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alex Brown (@alexbrownhair) on

90s Bob

Η δεκαετία του 90 έχει κατακλύσει τη μόδα και την ομορφιά. Έτσι, το καρέ των 90s αποτελεί μία σίγουρη επιλογή για το 2019 με την απόλυτη γεωμετρία του και το αυστηρά ένα μήκος. Ζητήστε ένα τέτοιο κούρεμα, χωρίς επίπεδα, χωρίς γωνίες με μία σταθερή ευθεία στο πιγούνι ή στη μέση του λαιμού σας. Μπορείτε επίσης με το πιστολάκι να γυρίσετε τις άκρες ελαφρώς προς τα μέσα για ακόμη πιο 90s αποτέλεσμα. Προσοχή: Εάν το μαλλί σας είναι πολύ πυκνό, φροντίστε να αφαιρέσετε λίγο όγκο για καλύτερο αποτέλεσμα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H i D D E N B E A U T Y (@hiddenbeautyhb) on

70s Layers

Εάν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τα μακριά σας μαλλιά αλλά δεν θέλετε να είστε ξεπερασμένες, υπάρχει λύση. Στραφείτε ακόμα πιο πίσω στα 70s. Προφανώς, χρειάζεστε αφέλειες και πολλά πολλά επίπεδα στα υπόλοιπα μαλλιά τα οποία μπορούν να έχουν ότι μήκος θέλετε. Έτσι, θα δώσετε ενδιαφέρον στα μαλλιά σας που δε θα είναι πια βαριά και βαρετά αλλά παιχνιδιάρικα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megumi Nakama Salon Studio (@megumi4beauty) on

Cropped Pixie

Πρόκειται για την πιο φρέσκια εκδοχή του pixie. Είναι το απόλυτα δομημένο αγορέ κούρεμα. Μπορεί να φαίνεται πολύ εκκεντρικό αλλά ταυτόχρονα είναι πιο κολακευτικό απ’ όσο πιστεύετε. Εάν το κούρεμα είναι προσεγμένο μπορεί να ταιριάξει σε κάθε σχήμα προσώπου. Επίσης, επειδή το κούρεμα αυτό είναι τόσο κοντό μπορείτε να το βάφετε συχνά σε ότι χρώμα θέλετε χωρίς να φοβάστε για την καταστροφή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below