Μουσική, υποκριτική, reality tv, modeling. Όποιος κι αν είναι ο χώρος που προέρχονται, αμέτρητες σταρ έχουν μπει δυναμικά στη βιομηχανία της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια, λανσάροντας προϊόντα με την υπογραφή τους ή δημιουργώντας το δικό τους beauty brand.

Στην ομολογουμένως τεράστια λίστα ήρθε τώρα η σειρά της Billie Eilish να προστεθεί με τη δημιουργία ενός αρώματος. «Αυτή είναι μία μυρωδιά που αναζητούσα για χρόνια, είναι η αγαπημένη μου στον κόσμο» έγραψε η ίδια στο Instagram, συμπληρώνοντας πως τα αρώματα ήταν πάντα ένα τεράστιο κομμάτι στη ζωής της.

«Ήταν όνειρο για εμένα να δημιουργήσω αυτό το άρωμα και να δώσω ζωή στις ιδέες μου. Αυτό ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έχω κάνει ποτέ. Είχα την ιδέα να δημιουργήσω ένα άρωμα εδώ και χρόνια. Πάντα ήθελα να το κάνω αυτό», δήλωσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Το άρωμα Eilish έχει νότες από βανίλια, κεχριμπάρι, ιβίσκο, κακάο, τριαντάφυλλο και ξύλο και για τη δημιουργία του συνεργάστηκε με την εταιρεία Parlux, που έχει στο παρελθόν συνεργαστεί και με άλλες celebrities, όπως Paris Hilton και η Sophia Vergara στα αρώματα με την υπογραφή τους.

Αν και δεν έχουμε μυρίσει ακόμα το άρωμα, δηλώνουμε εντυπωσιασμένες από το μπουκάλι του αρώματος, το οποίο αν μη τι άλλο θα δείχνει τέλειο σε κάθε μπουντουάρ.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below