Η επιλογή ενός αρώματος είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και απαιτεί να επενδύσετε πολύ χρόνο στην αγορά για να βρείτε κάποιο που σας αρέσει και ταιριάζει με το ph της επιδερμίδας σας. Παρόλα αυτά, μερικές φορές βοηθάει να έχετε κάποια αρώματα υπόψιν σας πριν πάτε στα καταστήματα, ώστε να ξέρετε από που να ξεκινήσετε την οσφρητική σας έρευνα, είτε πρόκειται για εκείνα που έκαναν τις περισσότερες πωλήσεις, είτε πρόκειται για τα αγαπημένα άλλων γυναικών. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει το παρακάτω άρωμα, αφού είναι το αγαπημένο της Naomi Watts.

Σε συνέντευξή της, η ηθοποιός αποκάλυψε πως «Αγαπώ τα απαλά αρώματα. Δε μου αρέσουν τα έντονα αρώματα ούτε σε μένα ούτε στους άλλους. Αυτό το διάστημα, το Original Musk Eau de Toilette της Kiehl’s είναι από τα αγαπημένα μου, γιατί είναι φρέσκο. Μου θυμίζει τη μυρωδιά που έχω μόλις βγαίνω από το ντους».

Το Original Musk Eau De Toilette, το signature αρωματικό blend της Kiehl’s κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1920, επαναλανσαρίστηκε το 1963 και δεν έπαψε στιγμή να βρίσκεται στη λίστα με τα αγαπημένα των perfume addicts.

Στις νότες κορυφής βρίσκονται άνθη πορτοκαλιάς και περγαμόντο που ακολουθούνται από μεσαίες νότες κρίνου, νερόλι, ylang ylang και τριαντάφυλλου. Στη βάση του αρώματος αναδύεται ο ανατολίτικος χαρακτήρας του με νότες σπόρου tonka, musk και πατσουλί.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below