Η επιθυμία μας για αποδράσεις σε μέρη μακρινά ωθεί τους αρωματοποιούς να δημιουργήσουν αρώματα που φέρνουν στη μνήμη αγαπημένους προορισμούς. Αυτή η ανέμελη διάθεση ελευθερίας, χαράς και αισιοδοξίας κατέκλυσε τη φαντασία του κορυφαίου αρωματοποιού του οίκου Louis Vuitton, Jacques Cavallier Belletrud ο οποίος αιχμαλώτισε την μαγική ώρα του ηλιοβασιλέματος της δυτικής ακτής μέσα εμβληματικό γυάλινο μπουκάλι των αρωμάτων Louis Vuitton.

 

 

Η unisex συλλογή Les Colognes μετά την τριλογία Sun Song, Cactus Garden και Afternoon Swim καλωσορίζει το δροσιστικό California Dream. Ενα ταξίδι αισθήσεων ξεκινά με το πρώτο ψέκασμα που μας οδηγεί κατευθείαν στην Καλιφόρνια, μια τοποθεσία συνώνυμη με τις υπέροχες παραλίες, τους ξέγνοιαστους σέρφερ και την διάθεση για περιπέτεια. «Η αφετηρία μου ήταν να δημιουργήσω ένα φάσμα ζεστασιάς που περιβάλλει τη δροσιά», δήλωσε ο Γάλλος αρωματοποιός. Το νεό δροσερό αρωματικό κοκτέιλ χαρακτηρίζεται  από νότες αχλαδιού και μαντιρινιού ενώ λίγη βανίλια και musk αναδεικνύουν την αισθησιακή του διάσταση.

 

Ο πολυπράγμων καλλιτέχνης με έδρα το Λος Αντζελες Alex Israel «έντυσε» τη θήκη του αρώματος με καλοκαιρινά σκίτσα, χαρακτηριστικά της μοντέρνας και χιουμοριστικής του ταυτότητας. Τόσο ο Cavallier Belletrud όσο και ο Israel οραματίστηκαν τα αισθησιακή χρώματα του καλιφορνέζικου ουρανού στο ηλιοβασίλεμα, «αποτυπώνοντας μια στιγμή που παρατείνει την ευτυχία μιας καλοκαιρινής ημέρας».

 

«Τα χρώματα που χρησιμοποιεί ο Alex είναι πολύ γνήσια και αληθινά – και απαλά, ακόμα και όταν είναι φωτεινά – και η φωτεινότητα του δικού του ροζ επηρέασε άμεσα τη δημιουργία του αρώματος. Είναι πιο Καλιφορνέζος από εμένα και έχει έναν μοναδικό τρυφερό τρόπο να εξηγεί τα πράγματα, αφουγκράζοντας αμέσως το συναίσθημα», δήλωσε ο Jacques Cavallier Belletrud. Τι ακολουθεί στον ορίζοντα; Περισσότερα ηλιοβασιλέματα;

 

 

 

Aνακαλύψτε ολόκληρη την αρωματική πανδαισία ΕΔΩ

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below