Όλα ξεκινούν σε έναν οπωρώνα με περγαμόντο, πλημμυρισμένο από το φως του ήλιου στην Καλαβρία της Ιταλίας. Με λεπτές κινήσεις ακριβείας και προσοχή, ο τεχνίτης χρησιμοποιεί παραδοσιακά εργαλεία και τα χέρια του για να επεξεργαστεί το χρυσό φρούτο ώστε να συλλεχθούν τα πολύτιμα αιθέρια έλαιά του. Η έντονη και πολύπλευρη ευωδιά του περγαμόντου αιχμαλωτίζεται στο πορσελάνινο μπουκάλι του συλλεκτικού Bergamotto di Calabria La Spugnatura της σειράς Blu Mediterraneo. Έτσι, γεννιέται ένα πλούσιο άρωμα, λαμπερό και γεμάτο ζωντάνια, το οποίο αποθεώνει το περγαμόντο σε όλες τις εκφάνσεις του και το ενώνει με νότες από μανταρίνι, πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ, πράσινο γάλβανο και γεράνι.

Για πρώτη φορά, η Acqua di Parma δημιουργεί ένα μπουκάλι από το πιο εκλεκτό είδος πορσελάνης. Ένα εξαιρετικό χειροποίητο αντικείμενο που ξεχωρίζει για το έντονο μπλε χρώμα, το οποίο προκύπτει από την προσθήκη κοβαλτίου στο μείγμα.

Το μπουκάλι φτιάχνεται στο χέρι με μία διαδικασία που στηρίζεται εξ ολοκλήρου στην επαναχρησιμοποίηση του νερού και των απορριμμάτων σύμφωνα με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, τα οποία δίνουν ένα μη ρυπογόνο υλικό για την ανθρωπότητα και το περιβάλλον. Ένα αριστούργημα χειροτεχνίας, το μπουκάλι του limited edition αρώματος είναι τόσο ιδιαίτερο που μετατρέπεται αυτόματα και σε ένα υπέροχο διακοσμητικό αντικείμενο που φέρνει την αύρα της Καλαβρίας στο σπίτι σας.

 

Το άρωμα Bergamotto di Calabria La Spugnatura περιέχει μια σπάνια εσάνς περγαμόντου, η οποία εκχυλίζεται μέσω μιας παραδοσιακής χειρωνακτικής μεθόδου.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below