Μερικές φορές οι σταρ του Hollywood μας κάνουν να θέλουμε να υποκλιθούμε στο στιλ τους, είτε αυτό αφορά στις ενδυματολογικές επιλογές τους, είτε στο beauty look που επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους. Όπως έγινε με την ηθοποιό Katherine Langford κατά την εμφάνισή της στα American Music Awards 2019, ποζάροντας στους φωτογράφους με ένα συγκλονιστικό μακιγιάζ, που θα ζηλέψεις πολύ ακόμα κι αν δεν είσαι τόσο τολμηρή.

Η παρουσία της σταρ στην «εξαφάνισε» όλες τις άλλες διασημότητες που βρίσκονταν εκεί. Οι άνθρωποι που επιμελήθηκαν το μακιγιάζ της Katherine Langford πήραν ένα μεγάλο ρίσκο: να δημιουργήσουν ένα πολύ ιδιαίτερο red smokey eye look, που όμοιό του δεν έχουμε δει ξανά, χρησιμοποιώντας κόκκινο χρώμα.

Όσο για το αν πρόκειται για ένα εύκολο μακιγιάζ ματιών, το τρικ για να πετύχει και να μην μοιάζει με αποκριάτικη εμφάνιση, βρίσκεται στο βάθος αλλά και τη φωτεινότητα του χρώματος που αποκτά όσο το απλώνεις στο κινητό βλέφαρο. Όπως θα παρατηρήσεις στα μάτια της ηθοποιού δεν έχει εφαρμοστεί eyeliner ούτε έχει γίνει μίξη πολλών σκιών.

splashnews.com

Αυτό που σου προτείνω να κάνεις, αφού βρεις παρακάτω την απόχρωση σκιάς που θέλεις – εκτός από κόκκινη μπορείς να χρησιμοποιήσεις και έντονο ροζ- είναι να απλώσεις την ποσότητα του προϊόντος με ένα πινέλο στο κινητό βλέφαρο κι έπειτα, σταδιακά να αρχίσεις να τη σβήνεις προς τα πάνω, προς το τόξο δηλαδή του φρυδιού σου.

Επίσης, μπορείς να βάλεις μια μικρή ποσότητα από σκιά σε πιο ανοιχτό τόνο, ίσως ακόμα και με στοιχεία λάμψης, στην εσωτερική γωνία των ματιών, αλλά και κάτω από το τόξο των φρυδιών για να φωτίσεις την περιοχή. Μην ξεχάσεις να τονίσεις και το κάτω βλέφαρο με την σκούρα σκιά.

Όσο για το υπόλοιπο πρόσωπο, όπως θα δεις και στο μακιγιάζ της ηθοποιού, θα πρέπει να προσθέσεις χρώμα υγείας στα μάγουλα βάζοντας ροζ blush και να διατηρήσεις τα χείλη σου στο φυσικό τους τόνο, χαρίζοντας τους μόνο μια διακριτική λάμψη με λίγο διάφανο gloss.

Η μάσκαρα σε αυτό το μακιγιάζ δεν είναι απαραίτητη, μιας και το red smokey look κάνει από μόνο του το statement που αναζητάς. Ιδανική επιλογή ιδιαίτερα για την περίοδο των εορτών!

Colour Lasting Creamy Eyeshadow 03 Kiko Milano

Eyeshadow 5 Color Nr 837 Devilish Dior

Ruby Obsessions Palette Huda Beauty

Single Eyeshadow Nars Ishta

Love Lust Disco Foil Play Pigment Palette Do The Hustle Nyx Cosmetics