Από τα περίτεχνα chignons μέχρι τα πολύπλοκα up- dos, όλα τα χτενίσματα που παρουσίασαν οι celebrities στο κόκκινο χαλί της 92ης τελετής απονομής των βραβείων Oscar, είχαν την αίγλη του Hollywood και άρμοζαν στην περίσταση. Ανάμεσα στις ηθοποιούς που ξεχώρισαν ήταν και η Margot Robbie, ένα πρότυπο ομορφιάς και φινέτσας, που μέσα από κάθε της εμφάνιση παραδίδει μαθήματα στιλ.

Για τη βραδιά των Oscars 2020, ο hairstylist που φρόντισε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τα μαλλιά της, ο Bryce Scarlett, προτίμησε να δημιουργήσει ένα old glamour χτένισμα, με έντονα και καλοσμιλεμένα waves, αλλά και χωρίστρα στη μέση. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως από τη ρίζα ως τις άκρες, τα μαλλιά της Margot Robbie χαρακτηρίζονταν από γυαλάδα και λάμψη και έδειχναν λεία.

View this post on Instagram

@MargotRobbie x @chanelofficial

A post shared by Bryce Scarlett (@brycescarlett) on

Πώς κατάφερε να το πετύχει αυτό; Χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων, το Moroccanoil Treatment Light, ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για τις ευαισθησίες των ανοιχτόχρωμων (συμπεριλαμβανομένων των πλατινέ και λευκών) και των λεπτών μαλλιών, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως conditioner ή εργαλείο διαμόρφωσης και τελειώματος, όλα σε ένα.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά έλαιο Αrgan και βιταμίνες που ενισχύουν τη λάμψη. Αποτελεί μια θρεπτική περιποίηση η οποία ξεμπερδεύει, επιταχύνει το στέγνωμα και ενισχύει τη λάμψη, ενώ τα μαλλιά γίνονται πιο διαχειρίσιμα από ποτέ.