Η ομορφιά και η φροντίδα της εμφάνισης αποτελούν το πάθος στη ρουτίνα περιποίησης της κάθε γυναίκας. Παρόλα αυτά, κάποια στιγμή, οι έντονοι και πιεστικοί ρυθμοί ζωής υπερκαλύπτουν τις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Οι γυναίκες σήμερα τα θέλουν όλα και έχουν το δικαίωμα να τα θέλουν αυτή τη στιγμή, ενώ φυσικά το ίδιο ισχύει και σε ότι έχει να κάνει με τα μαλλιά τους και την περιποίησή τους. Πολλές φορές, εξαιτίας του πιεστικού τους προγράμματος, οι γυναίκες χρειάζεται να θυσιάσουν το χρόνο που αφιερώνουν στην περιποίησή του εαυτού τους.

Όσον αφορά στα μαλλιά, τα conditioners που κυκλοφορούν στην αγορά είναι μια γρήγορη και εύκολη λύση για την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών, ωστόσο δεν μπορούν να εγγυηθούν την αποτελεσματική και βαθιά περιποίηση, ειδικά των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Από την άλλη μεριά, οι μάσκες μαλλιών, είναι πιο αποτελεσματικές, καθώς ενυδατώνουν τα μαλλιά και επανορθώνουν μερικώς τις ταλαιπωρημένες τρίχες κάνοντας τα να δείχνουν πιο λαμπερά με πιο εύκολη την εφαρμογή styling. Ωστόσο, χρειάζεται συγκεκριμένος χρόνος προκειμένου να δράσουν και συνήθως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για αυτό.

Η L’Oreal Paris, λοιπόν, καινοτομεί και δημιουργεί μια νέα σειρά προϊόντων, η οποία συνδυάζει μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας, τα θετικά που έχει ένα conditioner και μια μάσκα μαλλιών. Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την νέα σειρά Elvive Rapid Reviver, η οποία υπόσχεται να «σώσει» όχι μόνο τα μαλλιά σας, αλλά και το χρόνο σας.. επειδή κάθε δευτερόλεπτο μετράει!

Αναδόμηση μαλλιών σε ένα δευτερόλεπτο; Challenge Accepted!
Συνδυάζοντας τη γρήγορη δράση ενός conditioner με τις εντατικές ιδιότητες μιας μάσκας μαλλιών, η L’Oreal Paris οδηγεί την επιστημονική γνώση ένα βήμα παραπέρα με τα νέα Rapid Revivers, τα πρώτα super conditioners βαθιάς θρέψης που προσφέρουν 2πλάσια αναδόμηση από ένα κλασικό conditioner, χωρίς χρόνο αναμονής!

Η νέα σειρά που αποτελείται από 4 conditioners εγγυάται ότι προσφέρει 2 φορές περισσότερη φροντίδα από ένα κλασσικό conditioner για μια γρήγορη επανόρθωση της φθαρμένης τρίχας. Αμέσως μετά την εφαρμογή του το προϊόν γίνεται ένα με την τρίχα για να την επανορθώσει και να την αναζωογονήσει, χωρίς να χρειάζεται να μείνει για ώρα πάνω στα μαλλιά. Τα μαλλιά αναζωογονούνται αμέσως και γίνονται εξαιρετικά απαλά, λαμπερά και ανέμελα, χωρίς να βαραίνουν με την καθημερινή χρήση.

Καθένα από τα προιόντα της σειράς Rapid Reviver αποτελεί έναν συμπυκνωμένο ορό φροντίδας με αμινοξέα, ο οποίος απορροφάται εύκολα, καθώς και από διαφορετικά συστατικά, τα οποία ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες και προβλήματα που αφορούν τα μαλλιά. «Ολόκληρη η σειρά Rapid Reviver βασίζεται σε ένα ξεχωριστό εκχύλισμα αμινοξέων που συνδυάζεται στη στιγμή με την ίνα της τρίχας, αναδομώντας και αναπληρώνοντας τα φυσικά αμινοξέα που χάνονται λόγω της καθημερινής φθοράς. Η μείξη αυτή μεταμορφώνει αμέσως τα μαλλιά, με το συνδυασμό βαθιάς ενυδάτωσης και ελαφριάς υφής», δήλωσε η Elisabeth Bouhadana, Global Scientific Communications Director της L’Oreal Paris.


TOTAL REPAIR 5
ENTATIKH ANAΔΟΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ
Σύνθεση για εντατική αναδόμηση των μαλλιών, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum που εμπεριέχει Αμινοξύ &  Βιταμίνη Ε.

EXTRAORDINARY OIL
ENTATIKH ΘΡΕΨΗ ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ
Σύνθεση για εντατική θρέψη, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum που εμπεριέχει Αμινοξύ & Έλαιο Jojoba.

DREAM LONG
ENTATIKH ANAΔΟΜΗΣΗ ΓΙΑ MAKΡΙΑ & ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ
Σύνθεση για εντατική αναδόμηση των μαλλιών, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum που εμπεριέχει Αμινοξύ &  Καστορέλαιο.

COLOR VIVE
ENTATIKH ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ & ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ
Σύνθεση για εντατική προστασία, εμπλουτισμένη με προστατευτικό serum που εμπεριέχει Αμινοξύ &  Βιταίνη Ε.