Υπάρχει ένα σημείο SOS στο πρόσωπο μας και αυτό μας απασχολεί περισσότερο από όλα. Για να σας διευκολύνω με το beauty quiz της ημέρας: το συγκεκριμένο σημείο, σε όποια ηλικία και αν βρισκόμαστε θέλει παραπάνω προσοχή, περιποίηση και φροντίδα, ενώ πάντα ψάχνουμε έναν τρόπο να ανακτήσουμε τη νεανική του όψη.

Σημερινό μας beauty topic λοιπόν είναι η ευαίσθητη –και πολυσυζητημένη- περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια. Μαύροι κύκλοι, πρήξιμο, φούσκωμα και έντονες ρυτίδες είναι τα βασικότερα προβλήματα που απασχολούν τις περισσότερες από εμάς, και δύσκολα καλύπτονται με κάποια αισθητική επέμβαση.

Στην νέα ενότητα “Presented by Avon”, οι συντάκτριες του Marie Claire, ψάχνουμε και ανακαλύπτουμε τα πιο καινοτόμα προϊόντα της Avon, εκείνα που θα λύσουν κάθε μας πρόβλημα και απορία, μιας και η Avon έχει την ικανότητα να σχεδιάζει προϊόντα τόσο επιτυχημένα για τόσες γυναίκες παγκοσμίως, για κάθε ηλικία, για κάθε ανάγκη.
Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερος τρόπος να ξεκινήσουμε, από ένα θαυματουργό προϊόν που «σβήνει» κάθε ατέλεια γύρω και κάτω από τα μάτια, σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Ενώ προσφέρει τόσο εμφανή και άμεσα αποτελέσματα, που αντιστοιχούν σε αισθητική επέμβαση!

What’s New?
Το Ζελέ Ματιών Anew Platinum Instant Smoother είναι η επανάσταση στα προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας! Διαθέτει μια νέα καινοτόμα τεχνολογία για τις γυναίκες που θέλουν άμεσα αποτελέσματα στην περιοχή κάτω από τα μάτια, για μια πιο νεανική, φρέσκια και γεμάτη ενέργεια εμφάνιση που διαρκεί.

Το «μαγικό» με αυτό το προϊόν και αυτό που μας ενθουσίασε περισσότερο είναι το πως λειτουργεί. Δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ που παρέχει άμεσο αποτέλεσμα  σφριγηλότητας μειώνοντας την εμφάνιση φουσκώματος κάτω από τα μάτια, τις ρυτίδες και το πρήξιμο.

Μόλις απλώσετε στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, η επιδερμίδα αμέσως δείχνει πιο λεία και απαλή ενώ ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και πρηξίματα μειώνονται αισθητά μέσα στα επόμενα 2-5 λεπτά!

Το καλύτερο; Το αποτέλεσμα απάλυνσης του Ζελέ Ματιών ANEW Platinum Instant Smoother δρα μέσα σε λίγα λεπτά και μπορεί να διαρκέσει έως και 8 ώρες, ενώ δεν χρειάζεται να επαναλάβετε την εφαρμογή του μέσα στην ημέρα!

Tip #1:
Αυτό το λεπτό, αόρατο στρώμα μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί ξεπλένοντας το με νερό ή σκουπίζοντάς το με μαντιλάκια αφαίρεσης μακιγιάζ.

Tip #2:

Tο Ζελέ Ματιών ANEW Platinum Instant Smoother είναι ασφαλές και κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Tip #3:

H συγκεκριμένη σειρά της Avon είναι σχεδιασμένη για γυναίκες 55+ που αναζητούν μια αποτελεσματική λύση που θα τους δώσει γρήγορα και ορατά αποτελέσματα ώστε να δείχνουν και να νιώθουν στα καλύτερά τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και γυναίκες μικρότερης ηλικίας που θέλουν ένα άμεσο lift στην περιοχή των ματιών!