Το γνωστό μοντέλο και σύζυγος του Justin Bieber, Hailey Bieber μας αποκάλυψε το νέο επιχειρηματικό της βήμα και δεν είναι άλλο από την δημιουργία μιας σειράς καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς, με όνομα “Rhode”.

Και ποιος δεν θα ήθελε να μιμηθεί το skincare routine της ή ακόμη καλύτερα να χρησιμοποιήσει τα προϊόντα της; Με την επιδερμίδα της να αποτελεί ένα από τα πιο αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά της, οι θαυμαστές της – και όχι μόνο – περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία των νέων αυτών προϊόντων ομορφιάς.

Οι φήμες που ήθελαν την Hailey να ξεκινά την πορεία της στο χώρο της ομορφιάς με το δικό της beauty brand, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν το καλοκαίρι μετά από εμφάνισή της στο podcast της Demi Lovato, 4D with Demi Lovato, όπου δεν δίστασε να αποκαλύψει στους ακροατές την ανυπομονησία της για μια νέα για την ίδια επιχειρηματική κίνηση.

 

«Ετοιμάζω την είσοδο μου στον χώρο της ομορφιάς με την δημιουργία της δικής μου εταιρείας» είπε χαρακτηριστικά. «Έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω σε αυτό από τη αρχή της πανδημίας, εδώ και σχεδόν δύο χρόνια και για πρώτη φορά αισθάνομαι ότι είμαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή.» συνέχισε.

Κάποιοι πολύ παρατηρητικοί θαυμαστές ήταν εκείνοι που ανακάλυψαν την επιλογή του ονόματος “Rhode” για την εταιρεία της, που είναι και το μεσαίο όνομά της, αλλά και τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει η νέα της σειρά που μεταξύ άλλων θα είναι προϊόντα περιποίησης σώματος, αρώματα, προϊόντα skincare και μακιγιάζ κα, κάτι που η ίδια βέβαια δεν δίστασε να επιβεβαιώσει. Σε πρόσφατο βίντεο της στο youtube είπε: «Δεν θα το κρατήσω άλλο κρυφό. Το “Rhode” βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό και επιτέλους πλησιάζει! Έρχεται το 2022 και δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου»

Και δεν ξέρουμε ποιος είναι πιο ενθουσιασμένος. Εκείνη ή εμείς;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below