Δεν χωρά αμφιβολία: η Nicole Kidman είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο Hollywood, έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει από την αρχή της καριέρας της μέχρι σήμερα, χάρη στο ταλέντο, αλλά και την ομορφιά της.

Η ίδια είναι σήμερα 53 ετών και αποτελεί πρότυπο για πολλές γυναίκες. Ποια είναι όμως άραγε τα μυστικά της εμφάνισής της;

Σύμφωνα με την ηθοποιό, δύο πράγματα είναι σημαντικά – το νερό και η αντηλιακή προστασία κάθε μέρα, όλη μέρα.

«Παλιά σκεφτόμουν “Όλες αυτές οι κρέμες, ποιος νοιάζεται;”. Όσο μεγαλώνω όμως συνειδητοποιώ πως οι κρέμες είναι απαραίτητες. Έχω συχνά εξωτερικά γυρίσματα και το πιο σημαντικό πράγμα είναι το αντηλιακό. Το ανανεώνω κάθε 90 λεπτά καθημερινά», εξήγησε σε συνέντευξή της, ενώ συνέχισε λέγοντας πως ο σύζυγός της είναι εκείνος που την έπεισε να πίνει περισσότερο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

«Αυτό που μου έμαθε ο σύζυγός μου είναι νερό, νερό, νερό. Πίνουμε πάρα πολύ νερό. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι να ενυδατώνομαι. Επειδή είναι τραγουδιστής, το νερό είναι μέρος της ρουτίνας του. Γνωρίζουν πως πρέπει να πίνουν νερό γιατί βοηθάει τον λαιμό, αλλά βοηθάει και το δέρμα και τα όργανα. Σε κρατάει υγιή».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below