Αν αναρωτιέσαι πώς καταφέρνουν οι σταρ του Hollywood να δείχνουν πάντα απαστράπτουσες και αψεγάδιαστες, επίτρεψέ μας να σου θυμίσουμε το αυτονόητο: έχουν πολλά χρήματα και άρα πρόσβαση στους καλύτερους δερματολόγους/αισθητικούς και στα πιο αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς.

Φυσικά αποτέλεσμα δεν έχουν μόνο οι επαγγελματικές θεραπείες που γίνονται στο ιατρείο, αφού πολλά προϊόντα και συσκευές που μπορούμε να αποκτήσουμε κι εμείς και να χρησιμοποιήσουμε στο σπίτι είναι εξίσου καλοί σύμμαχοι.

Η Salma Hayek πάντως συμφωνεί μαζί μας, αφού στην τελευταία της ανάρτηση στο instagram, φαίνεται να δοκιμάζει μία LED μάσκα ματιών, η οποία βασίζεται στη λογική της φωτοθεραπείας.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Η συγκεκριμένη λέγεται DRx Spectralite EyeCare Pro, δημιουργήθηκε από το brand Dr Gross και υπόσχεται να βελτιώσει τους μαύρους κύκλους, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια. Κοστίζει $159 στο επίσημο site, ενώ με μία αναζήτηση στο internet θα βρεις πολλά διαδικτυακά καταστήματα που κάνουν αποστολές και στην Ελλάδα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below