Το πόσο πολύ αγαπάμε τις μάσκες προσώπου,είναι αδιαμφισβήτητο. Οι απεριόριστες επιλογές που υπάρχουν σήμερα στην αγορά; Επίσης. Γι’ αυτό το λόγο οι περισσότερες από εμάς διαθέτουμε περισσότερες από όσες χρειαζόμαστε στη συλλογή των skincare προϊόντων μας. Βέβαια, αυτό δεν είναι ιδιαίτερα κακό αρκεί να ξέρουμε πως να τις χρησιμοποιήσουμε σωστά.

Οι τύποι των μασκών προσώπου που κυκλοφορούν και οι ανάγκες που εξυπηρετούν είναι αμέτρητες. Μάσκες ενυδάτωσης, καθαρισμού, απολέπισης, σύσφιξης και οποιασδήποτε άλλης χρησιμότητας για την περιποίηση του προσώπου μας, υπάρχουν εκεί έξω και περιμένουν να τις δοκιμάσουμε. Το σημαντικότερο βέβαια, είναι να γνωρίζουμε τις ανάγκες της επιδερμίδας μας και να επιλέγουμε τα σωστά προϊόντα. Και σε αυτή την ανάγκη, έρχεται να μας δώσει λύση ένα από τα διασημότερα skincare trends, το λεγόμενο: multimasking.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank God it’s the weekend! 😀😀 Have you heard about muktimasking ?? It is a way to attend to the different needs on different parts of your face when you have combination skin. Some areas might be dry while some are oily. Some parts maybe sensitive. This technique ensures that every part gets the right treatment. Using a clay mask might be too drying for an already dry area.. switching it up with a hydrating mask can do the trick while limiting the clay mask to the oily parts. There’s so much variety for muktimasking and it’s superfun. Holla at us to find out the best mask for your skin and how to use them. We sell different kinds of masks at affordable rates.. send us a message😎 #skincare #multimasking #beauty #instaskincare in #honeyriccibeauty #lagos #naijabrandchick

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Honey Ricci Beauty Store (@honeyriccibeauty) στις


H λογική της συγκεκριμένης τάσης είναι απλή: απλά τοποθετούμε στα διαφορετικά μέρη του προσώπου μας την κατάλληλη μάσκα  την ίδια στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, ανάλογα με τις ανάγκες που απαιτούν οι διαφορετικές ζώνες του προσώπου, απλώνουμε και τη σωστή μάσκα.

Υπάρχει λοιπόν η ζώνη Τ, δηλαδή το μέτωπο, η μύτη και το πηγούνι, η περιοχή κάτω από τα μάτια μας και τέλος τα μάγουλα. Στη ζώνη Τ θα βάλεις τη μάσκα καθαρισμού για να απορροφήσει την λιπαρότητα που τόσο μας ταλαιπωρεί.

Στην περιοχή των ματιών ιδιαίτερη χρησιμότητα προσφέρει η ρετινόλη αφού μειώνει τις λεπτές γραμμές και στο υπόλοιπο πρόσωπο μία μάσκα ενυδάτωσης θα ήταν η κατάλληλη επιλογή για ελαστικότητα, απαλότητα και ζωντάνια! Το αγαπημένο όλων μας βέβαια είναι οι selfies που θα βγάλουμε καθώς περιμένουμε τις μάσκες να δράσουν 😉

Δοκίμασε το multimasking και είμαι σίγουρη ότι θα το λατρέψεις αφού σου εξοικονομεί χρόνο και χρησιμοποιείς κάθε μάσκα προσώπου που μπορεί να έχεις. Και για την τέλεια περιποίηση προσώπου μην ξεχνάς ότι το σημαντικότερο step είναι ο καθημερινός καθαρισμός και η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας.