Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο αποτελεί πλέον επικίνδυνη για την επιδερμίδα, ωστόσο είναι ο πιο γνωστός τρόπος για να αποκτήσουμε το μαυρισμένο δέρμα που τόσο επιθυμούμε το καλοκαίρι! Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος, αφού πλέον υπάρχουν στην αγορά αυτομαυριστικά σε πολλές υφές και αποχρώσεις μαυρίσματος! Διάλεξε το αγαπημένο σου και ξεκίνα τη διαδικασία αφού διαβάσεις παρακάτω τον καλύτερο τρόπο για να το κάνεις!:

Βήμα πρώτο: Η καλή προετοιμασία εξασφαλίζει το πιο πετυχημένο αποτέλεσμα και η λεία επιδερμίδα είναι η προϋπόθεση για να πετύχει το self-tan. Κάνε λοιπόν, απολέπιση σε όλο σου το σώμα, επιμένοντας λίγο περισσότερο στις πιο δύσκολες περιοχές, στους καρπούς, τους αγώνες, τα δάχτυλα και τα γόνατα.

Βήμα δεύτερο: Η εφαρμογή. Κάνε μπάνιο πριν την τοποθέτηση του self-tan, αποτρίχωσε τις περιοχές που θες να το τοποθετήσεις και ύστερα ξεκίνα να το απλώνεις στο σώμα σου. Προσπάθησε να το κάνεις προσεκτικά και όσο πιο γρήγορα μπορείς, με ένα ειδικό γάντι. Άπλωσε καλά σε όλο σου το σώμα ομοιόμορφα, ενώ σου προτείνουμε να μη χρησιμοποιήσεις μεγάλη ποσότητα στις πιο δύσκολες περιοχές που αναφέραμε παραπάνω, ενώ εάν είναι πολύ ξηρές να απλώσεις πριν λίγη ενυδατική. Αμέσως μετά, ξέπλυνε τα χέρια σου, ώστε να μην έχεις ένα πολύ έντονο αποτέλεσμα σε αυτή την περιοχή από την τοποθέτηση.

Βήμα τρίτο: Να ενυδατώνεις το σώμα σου καθημερινά ώστε το μαύρισμα να διαρκέσει όσο περισσότερο γίνεται!

Τα αγαπημένα μας Self-Tan προϊόντα:

Clarins Self-Tanning Milky Lotion

Lancome Flash Bronzer Self-Tanning Gel:

St. Tropez, Self Tan Express Mousse (Sephora)

Sisley, Self Tanning Hydrating Body Skin Care