Το καλοκαίρι η επιδερμίδα αποκτά την πολυπόθητη ηλιοκαμένη όψη (πάντα με χρήση αντηλιακού!), όμως συχνά το αποτέλεσμα δεν είναι ομοιόμορφο εξαιτίας των μαγιό. Γραμμές και σημάδια μαρτυρούν ότι έχουμε απολαύσει τις στιγμές μας κάτω από τον ήλιο, όμως δεν εξυπηρετούν πάντα τις εμφανίσεις που θέλουμε να κάνουμε. Την απάντηση σε αυτό το πρόβλημα δίνει μία beauty συνήθεια που θα απαλύνει την ένταση των σημαδιών στο σώμα, αφήνοντάς το ταυτόχρονα απαλό και λαμπερό.

Ποιο είναι αυτό; Η απολέπιση δεν είναι μια πολυτέλεια που προσφέρουμε στην επιδερμίδα, είναι πραγματική ανάγκη. Καθώς μεγαλώνουμε, ο κύκλος εργασιών των κυττάρων επιβραδύνεται και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος μπορεί να δημιουργήσουν θαμπή και τραχιά όψη. Μέσα από την απολέπιση, όχι μόνο του προσώπου, αλλά και του σώματος, απαλλάσσεσαι από αυτά. Η επιδερμίδα ανανεώνεται, γίνεται απόλυτα καθαρή και παραμένει αναζωογονημένη. Ακόμη, αυτή η τόσο σημαντική συνήθεια, επιτρέπει στις ενυδατικές κρέμες να διεισδύσουν καλύτερα στο ανανεωμένο δέρμα και να το βοηθήσουν να δεχτεί όλα τα ωφέλιμα συστατικά, με τα οποία είναι εμπλουτισμένες οι συνθέσεις των προϊόντων.

Το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο, η απολέπιση της επιδερμίδας είναι απαραίτητη, αν θέλετε να κάνετε ομοιόμορφο μαύρισμα. Απαλύνοντας τις ξηρές περιοχές του σώματος, επιτρέπετε στο λάδι ή το αντηλιακό να απορροφηθεί ομοιόμορφα, ενώ απαλύνει τις γραμμές του μαυρίσματος, περιορίζοντας την έντασή τους.

Τα body scrubs που αγαπάμε αυτό το διάστημα

Crushed Cabernet Scrub, Caudalie

Rêve de Thé Revitalising Granular Body Scrub, Nuxe

Luxurious Pink Orchid Natural Exfoliating Body Scrub, InterMed

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below