Σε έναν ιδανικό κόσμο όλοι θα καταφέρναμε να κοιμηθούμε γύρω στις 9 ώρες κάθε βράδυ και θα σηκωνόμασταν ξεκούραστοι, με την επιδερμίδα μας να λάμπει από υγεία. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό συμβαίνει σπάνια και τα μοντέλα δεν αποτελούν εξαίρεση. Castings, fittings, συνεχείς πτήσεις και shows το ένα μετά το άλλο, είναι άξιο απορίας πως καταφέρνουν να δείχνει η επιδερμίδα τους τόσο λαμπερή και ξεκούραση. Εδώ μπαίνουν οι makeup artists, οι οποίοι πριν εφαρμόσουν τα “μαγικά” τους με τα προιόντα του μακιγιάζ, κάνουν πάντα ένα μικρό trick.

Ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα των μοντέλων είναι το μασάζ προσώπου.

Μερικά λεπτά μασάζ, αφού έχουν φυσικά εφαρμόσει τα προϊόντα του skincare, είναι αρκετά για να αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος, να τονωθούν οι μύες, να απαλύνουν οι ρυτίδες και να σμιλευτούν ζυγωματικά. Έτσι η επιδερμίδα δείχνει άμεσα πιο σφριγηλή, ξεκούραστη και γεμάτη ζωντάνια.

Το συγκεκριμένο trick μπορείτε να εφαρμόσετε κι εσείς στο σπίτι, είτε σκοπεύετε να κάνετε μακιγιάζ στη συνέχεια, είτε όχι. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλά βίντεο με κινήσεις μασάζ ειδικά για το πρόσωπο, ώστε να το δοκιμάσετε ακόμα και από το κρεβάτι σας πριν ξαπλώσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα αξεσουάρ ή μία συσκευή μασάζ, οι οποίες θα κάνουν “τη δουλειά” για εσάς.

Συσκευή για μασάζ προσώπου τεχνολογίας T-Sonic με θεραπεία φωτός LED πλήρους φάσματος, Power Mask & Light Therapy, UFO 2, Foreo

Mίνι αξεσουάρ για μασάζ προσώπου, Facial Massager, The Body Shop

Σετ για μασάζ και σμίλευση προσώπου από ροζ χαλαζία, Kit Workout, Skin Gym

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below