Θα έλεγα ψέματα αν δεν παραδεχόμουν πως το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς μιας beauty editor είναι τα νέα προϊόντα που φτάνουν στα χέρια μας κάθε μήνα. Σκοπός είναι να τα δοκιμάσουμε και να αποφασίσουμε ποια θα σου προτείνουμε μέσα από τις σελίδες των περιοδικών ή τα sites. Εδώ ξεκινά η δυσκολία του «τόσα πολλά προϊόντα, τόσος λίγος χρόνος», με αποτέλεσμα να μην τελειώνουμε σχεδόν ποτέ ένα προϊόν, αφού πρέπει να περάσουμε στο επόμενο. Φυσικά, πάντα υπάρχουν εκείνες οι εξαιρέσεις που λατρεύουμε τόσο πολύ κάποιο προϊόν, που καταλήγουμε να το χρησιμοποιούμε όλο και να το προμηθευόμαστε ξανά.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και η νέα σειρά Beessential Oils της APIVITA, η οποία αποτελείται από δύο προϊόντα: ένα έλαιο προσώπου ημέρας και ένα balm προσώπου νύχτας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Τι πρέπει να ξέρεις για αυτά

Η APIVITA δημιούργησε τα δύο αυτά νέα προϊόντα με έμπνευση τρείς κορυφαίες τάσεις στην ομορφιά: τα αιθέρια έλαια, που θεωρούνται τα «νέα αντιβιοτικά», τα «nutricosmetics», τα οποία παρέχουν στο δέρμα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά (λιπίδια, βιταμίνες κτλ) και ενισχύουν την ομορφιά της επιδερμίδας, και τα άνυδρα προϊόντα, τα συμπυκνωμένα, δραστικά, ασφαλή και αειφόρα προϊόντα που σέβονται τόσο το δέρμα όσο και το περιβάλλον.

Πρόκειται για 2 natural beauty boosters, που συνδυάζουν τις προστατευτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες της πρόπολης, με τις θεραπευτικές και τονωτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων. Τα θρεπτικά αυτά ελιξίρια, δρουν ως συμπληρώματα διατροφής για την επιδερμίδα και εξασφαλίζουν την καθημερινή δόση ομορφιάς σου.

Το έλαιο ενυδατώνει σε βάθος, προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή προστασία και ενισχύει τη φυσική λάμψη. Αν και πρόκειται για έλαιο, το συγκεκριμένο εφαρμόζεται πριν από την κρέμα ημέρας, ενώ μόλις τρεις σταγόνες αρκούν.

Το balm αποτελεί ένα συμπλήρωμα ενδυνάμωσης και θρέψης, το οποίο ενυδατώνει και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση, θρέφει σε βάθος, προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση και χαρίζει αίσθηση χαλάρωσης πριν τον ύπνο. Μετατρέπεται σε έλαιο στα χέρια σου και ενώ κάνεις μασάζ στην επιδερμίδα σου για να διεισδύσουν όλα τα συστατικά.

Το μυστικό τους κρύβεται στο «φαινόμενο του μαγνήτη». Τα λιπόφιλα συστατικά της κρέμας, έλκονται από το έλαιο που έχει χρησιμοποιηθεί πριν και δρα σαν «μαγνήτης», με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η εξάτμιση της κρέμας και να διασφαλίζεται ενυδάτωση που διαρκεί. Η πρόπολη, τα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών, τα φυτικά έλαια και το μελισσοκέρι, ενώνουν τις δυνάμεις τους. Το πανίσχυρο εκχύλισμα πρόπολης επιλέχθηκε ώστε να προσφέρει αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή προστασία στην επιδερμίδα. Το κοκτέιλ από αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών προσφέρει μια «ένεση» αναζωογόνησης στο δέρμα και στις αισθήσεις. Τα 6 πολυδύναμα φυτικά έλαια, δημιουργούν έναν προστατευτικό φραγμό στην επιδερμίδα που διασφαλίζει τη διατήρηση της υγρασίας και προστατεύει από την αφυδάτωση. Τέλος, το μελισσοκέρι (cera alba), το φυσικό κερί που παράγουν οι μέλισσες του γένους Apis θρέφει σε βάθος και ενισχύει την δερματική αναγέννηση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις πώς τα χρησιμοποιώ, καθώς και τις κινήσεις μασάζ που συνοδεύουν την σωστή εφαρμογή τους.


Βίντεο: Ξένια Τσιλοχρήστου

Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο COCO-MAT Athens BC.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below