Ξέρουμε: το ντεμακιγιάζ είναι βαρετό, αλλά είναι απαραίτητο. Καθώς τώρα βρισκόμαστε σε καραντίνα και βγαίνουμε ελάχιστα από το σπίτι, οι περισσότερες από εμάς έχουμε ξεχάσει τι θα πει μακιγιάζ και κατ’ επέκταση ντεμακιγιάζ. Ακόμα κι αν βάζεις λίγη μάσκαρα όμως στις βλεφαρίδες για να δείχνεις πιο “ζωντανή” και αν αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου, θα πρέπει να την αφαιρείς πριν πέσεις στο κρεβάτι.

Αν κοιμηθείς με μακιγιάζ, οτιδήποτε υπάρχει στο δέρμα σου θα φράξει τους πόρους, αυξάνοντας τις πιθανότητες τόσο να εμφανίσεις σπυράκια, όσο και να ξυπνήσεις με θαμπή επιδερμίδα. Επιπλέον, αν δεν ξεβαφτείς αποτελεσματικά, πώς κάνεις μετά το skincare σου;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Σε περίπτωση που κάνεις κανονικά μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο, θα πρέπει να προμηθευτείς ένα υγρό/κρεμώδες προϊόν ντεμακιγιάζ και στη συνέχεια να πλένεις την επιδερμίδα σου με ένα καθαριστικό, πριν προχωρήσεις στα προϊόντα περιποίησης.

Αν βάζεις μόνο μάσκαρα ή/και λίγο κραγιόν, σου προτείνουμε να βάλεις στο μπάνιο σου ένα από τα παρακάτω προϊόντα, τα οποία θα αφαιρέσουν αποτελεσματικά κάθε ίχνος από τα μάτια ή/και τα χείλη σου. Φυσικά, στη συνέχεια θα πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα που σου αναφέραμε νωρίτερα και να κάνεις σχολαστικό skincare.

Instant Eye MakeUp Remover, Clarins 

Gently Off Eye and Lip Makeup Remover, MAC

Eyes & Lips Bi-Phasic Make-Up Remover, L’Occitane

 Ideal Makeup Remover for Eyes & Lip Area, Seventeen

Purete Thermale Soothing Eye Make-Up Remover, Vichy

Gentle Cleansing Lotion For Eyes, L’Oréal Paris

Gentle Eye Makeup Remover, Avène

Cils Makeup Remover for Eyes 2 in 1, Maybelline New York

 Eye & Lip Make Up Remover, Radiant

Eye Makeup Remover, Lancaster

 Makeup Remover Gel NonOily, Mario Badescu

Skin Moisture Eye MakeUp Remover, Bioten 

 Soothing Eye-Makeup Remover, Laura Mercier

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below