Μέσα στη μαγευτική ατμόσφαιρα του καλοκαιριού, η περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών μας μπαίνει σε πρώτη θέση. Μετά από μια επίσκεψη στην παραλία ή μια μεγάλη μέρα στο γραφείο, αυτό που όλες αποζητούμε είναι κάποιες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις στιγμές έχουν τα πολυχρηστικά προϊόντα που προσφέρουν ολιστική περιποίηση, χαρίζοντας μια εξαιρετική φροντίδα ενυδάτωσης και θρέψης, και τυλίγοντάς μας με ένα υπέροχα εξωτικό άρωμα.

Η γαλλική μάρκα καλλυντικών Hei Poa φροντίζει από το 1976 να μας προσφέρει μαγευτικά ταξίδια περιποίησης και η φετινή προσθήκη στην συλλογή των monoï oils δεν αποτελεί εξαίρεση. Για να γιορτάσει τα 45ά γενέθλιά της, μας παρουσιάζει το νέο έλαιο Reine des Marquises ή αλλιώς τη βασίλισσα των νήσων Μαρκέζας του Ειρηνικού.

Το μεθυστικό του άρωμα με νότες από άνθη ylang – ylang, άνθη πορτοκαλιάς, βανίλια, καρύδα και ηλιοτρόπιο, καθώς και η εξαιρετικά απαλή σύνθεση του, που θρέφει την επιδερμίδα και τα μαλλιά με βάση το λάδι monoï Ταϊτής, υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε ένα απολαυστικό περιβάλλον απόδρασης και ευεξίας. Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό λάδι που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ, τόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όσο και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου.

Αποτελείται από 95% λάδι monoï Ταϊτής, αποτελώντας έναν εξαιρετικό σύμμαχο για απόλυτη θρέψη και λάμψη καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενυδάτωση ή μασάζ σε όλο το σώμα, σε στεγνή ή υγρή επιδερμίδα, σαν μάσκα μαλλιών για 15-20 λεπτά πριν το λούσιμο, καθώς και στις άκρες των μαλλιών για αποφυγή φριζαρίσματος και έξτρα λάμψη.

Το έλαιο monoï είναι ένα φυσικό προϊόν πλούσιο σε λιπαρά οξέα, που σταθεροποιείται σε θερμοκρασία κάτω των 24°C. Για να επανέλθει στην αρχική του υγρή μορφή, ώστε να εφαρμοστεί με ευκολία, τοποθέτησε το μπουκάλι για λίγη ώρα κάτω από ζεστό, τρεχούμενο νερό.

Τα προϊόντα Hei Poa διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να δείτε αναλυτικά τα σημεία πώλησης, επισκεφθείτε το heipoa.gr.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below