Ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δεν φοβούνται να «τσαλακωθούν». Απολαμβάνει να δείχνει τον πραγματικό της εαυτό, αλλά και να αυτοσαρκάζεται για τις ατέλειές της.  Η Chrissy Teigen είναι μια γυναίκα που εκπέμπει πολλά vibes αυτοπεποίθησης και λάμψης. Χάρη στη φυσική της ομορφιά, έχει γίνει ένα από τα beauty icons που αξίζει να ακολουθήσεις και δεν διστάζει να μοιραστεί μυστικά ομορφιάς μέσα από συνεντεύξεις της ή από τα social media στα οποία είναι σχεδόν καθημερινά ενεργή.

Αυτές τις ημέρες που βρίσκεται στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της, η Chrissy Teigen φροντίζει πολύ την επιδερμίδα της και μέσα από τα Instagram stories της αποκάλυψε στις γυναίκες που την παρακολουθούν, τι ακριβώς κάνει για να χαρίσει στην επιδερμίδα της νεανική όψη και παράλληλα να ενισχύσει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Το μυστικό της λοιπόν κοστίζει περίπου 2000 ευρώ, ή μάλλον κάτι περισσότερο για να είμαι ακριβής! Πρόκειται για μια LED μάσκα προσώπου που προτείνουν όλες οι experts στο Hollywood, την χρησιμοποιούν celebrities όπως η Victoria Beckham, ενώ σίγουρα θα την έχεις δει και σε κάποιο δερματολογικό κέντρο. Η μάσκα αυτή, η οποία αλλάζει χρώμα προσφέρει σπουδαίες ευεργετικές ιδιότητες στην επιδερμίδα. Οταν το φως της γίνεται μπλε, τότε σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν ακμή, όταν γίνεται κόκκινο βοηθά στην παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και παράλληλα μειώνει τον ερεθισμό. Η εφαρμογή της στο πρόσωπο δεν προκαλεί πόνο και είναι μια υπέροχη προσθήκη στην skincare routine, μόνο που κοστίζει πολύ ακριβά!

chrissyteigen Instagram
Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below