Το πόσο λατρεύω τη μίνιμαλ αισθητική στο nail art νομίζω πως το ξέρεις πια. Παρακολουθώ πολύ τακτικά λογαριασμούς στο Instagram και αναζητώ τα πιο κομψά μοτίβα που μπορούν να διακοσμήσουν τα νύχια και να κάνουν τα χέρια ακόμα πιο όμορφα. Ένα all time favourite σχέδιο είναι τα αστεράκια. Kρύβουν τόση μαγεία όση χρειάζεται για να δώσουν μια νότα χαράς στο μανικιούρ και να σε κάνουν να αισθανθείς σαν να είναι κάθε μέρα γιορτή.

Το μοτίβο αυτό αν και φαινομενικά είναι απλό, στην πραγματικότητα θεωρείται αρκετά tricky για να το ζωγραφίσεις. Ωστόσο, χάρη στην πιο δημοφιλή nail artist του Instagram, Betina Goldstein, μπορείς να δοκιμάσεις τις δυνατότητες και το ταλέντο σου και να το δημιουργήσεις, ακολουθώντας την πιο απλή τεχνική.

Στη δική της εκδοχή η Betina Goldstein χρησιμοποίησε ένα ημιδιάφανο βερνίκι ως βάση και μαύρο βερνίκι για να σχηματίσει με το ειδικό, λεπτό πινέλο τα αστεράκια. Το tip που δίνει η ίδια μέσα από το video tutorial στο λογαριασμό της στο Instagram είναι ότι τα αστεράκια δεν πρέπει να είναι ούτε τέλεια ούτε να μοιάζουν απόλυτα το ένα με το άλλο.

Αν χρειάζεσαι το απόλυτο nail inspo για να περάσεις δημιουργικά το χρόνο στο σπίτι και να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου στο μανικιούρ, τότε δεν έχεις παρά να δεις το video.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below